Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 327 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Renáta Kováčová
renata@solidnebyvanie.sk
0907 084 392

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Predaj domček Podbrezová

Typ
Predaj
Okres
Brezno
Mesto
Podbrezová
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
263 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
3
Pridané
07.02.2017
Aktualizované
21.02.2020
Renáta Kováčová Solídne Bývanie, spol. s r.o.
Kontaktovať makléra 0907 084 392

Popis nehnutelnosti

NOVÉ BÝVANIE Vám ponúka na predaj dom v obci Podbrezová. Dom je síce v pôvodnom stave ale veľmi dobre dispozične riešený s možnosťou dokončenia podkrovia. S možnosťou prerobenia si podľa vlastných predstáv. Na prvom podlaží je vstupná chodba s ktorej sa ide do jednej samostatnej izby, kuchyne, dvoch priechodných izieb, kúpelne, wc, komory a vstup do prízemia kde je kúrenie. Samozrejme prvým podlažím sa prechádza aj do podkrovia, ktoré je možné dokončiť na ďalšie bývanie. Kúrenie v dome je ústredné do radiatorov. Parkovanie je možné pred domom alebo vo dvore mimo hlavnej cesty v tichej lokalite obce.


Plocha: úžitková 263m2
pozemku 643m2
Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa
Stav objektu: pôvodný stav
Strešná krytina: eternit
Konštrukcia objektu: tehlová
Asfaltová prístupová cesta
Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia
Výhody: pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka

Určite odporúčame vidieť osobne !!! Ako aj samotný dom je cena tiež zaujímavá plus stále pri rýchlom jednaní možná zľava.

Chcete viac informácií a ponuka Vás zaujala? Neváhajte a zavolajte na tel.č. 0907 084 392 získajte viac informácií prípadne si dohodnite detailnú obhliadku nehnuteľnosti.

Poskytujeme aj hypotekárne poradenstvo, vybavíme Vám úver na kúpu s výhodným úročením a splátkami. Poskytujeme služby, spojené s predajom nehnuteľnosti v dohodnutej konečnej cene.