Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 169 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Miroslav Filkáš
filkas@vasereality.sk
0903 641 632

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

EXKLUZÍVNE: Veľký rodinný dom s nebytovým priestorom v tichej časti Piešťan

Typ
Predaj
Mesto
Piešťany
Ulica
Na Lehote
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
390 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
4
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
29.02.2016
Aktualizované
11.09.2020
Cena 1,00 €
Miroslav Filkáš VAŠE REALITY s. r. o.
Kontaktovať makléra 0903 641 632

Popis nehnutelnosti

162309 - Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v tichej časti kúpeľného mesta Piešťany, postavený ne pozemku s rozlohou 500m2, úžitkovou plochou 390m2 a pivnicou 15m2. Dom je rozdelený na dve časti: nebytový a bytový priestor. Nebytový priestor (210 m2) bol využívaný ako fitnes s perličkou, saunou, telocvičnou a barom s vnútorným a vonkajším posedením, 4x WC, 2x sprcha, mužské a ženské šatne, wellness a telocvičňa. Nebytový priestor má samostatné merače energie, samostatný plynový kotol na kúrenie a ohrev vody. Za telocvičnou sa nachádza záhrada so studňou o ploche cca 100 m2

V Bytovom priestore (140m2) je 3-izb. byt s veľkou vstupnou chodbou na prízemí a  schodiskom, vedľa ktorého sa nachádza hosťovské WC. Na 1. poschodí je priestranná obývačka spojená s kuchyňou, dvomi terasami (5 a 30 m2), spálňa s loggiou (3 m2), detská izba, chodba a kúpeľňa s WC so vstupom na terasu. Podkrovie (izba, kúpeľka-40 m2 a povalový priestor), do ktorého vedú schody z obývačky je predpripravené na bývanie. Bytová jednotka má samostatné merače energie, samostatný plynový kotol na kúrenie a ohrev kúrenia a vody. Ponúkaná nehnuteľnosť je bez tiarch. Rodinný dom je vhodný ako k podnikaniu, tak aj ako dvojgeneračný dom pre dve rodiny po úpravách prízemného nebytového priestoru.

Vybavenie: okná - plastové, kúpeľňa - rohová vaňa, sprchovací kút, WC, obklady, dlažba, kuchyňa - kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka, drevené parkety, kúrenie - centrálne. Ostatné vybavenie: televízor, internet. Sedlová strecha s podkrovím. Strešná krytina - škridla terasy - dlažby. Rovinatý pozemok. Dláždená prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza elektrika, vodovod, plynová prípojka, kanalizácia a studňa. Výhody: slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka, obchody, (Billa, Lidl), banky, zastávka MHD, v blízkosti železničná stanica.

Cena: info v RK.

Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903641632, alebo mailovej adrese filkas@vasereality.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Právny servis je zdarma. V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Ďalších viac ako 500 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk