Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 792 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Miroslav Filkáš
filkas@vasereality.sk
0903 641 632

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Prenájom 4 izbový byt s parkovaním, Pod Párovcami Piešťany.

Typ
Prenájom
Mesto
Piešťany
Ulica
Pod Párovcami
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
150 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
4
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
07.05.2021
Aktualizované
08.04.2024
Cena 750,00 €/mes.
Miroslav Filkáš VAŠE REALITY s. r. o.
Kontaktovať makléra 0903 641 632

Popis nehnutelnosti

179615 - Ponúkam na prenájom veľký 4-izbový byt s balkónom o výmere 150m2 v blízkom centre mesta Piešťany, na ulici Pod Párovcami. Nachádza sa na 2. poschodí bytového domu a dispozične pozostáva z  chodby, kuchyne, obývačky, spálne, dvoch izieb, priestrannej kúpeľne, samostatného WC a balkóna. Možnosť využívať bazén, ktorý sa nachádza medzi dvoma bytovými domami. Parkovanie je pred bytovým domom. Výborná lokalita, 5minút do mestského parku, centra s kompletnou občianskou vybavenosťou ( MHD, nemocnica, lekárne, nákupné centrá, Aupark...)

Cena dlhodobo, min.rok, je 750 €/mesiac s energiami/2osoby (viac osôb-vyššia cena za energie), depozit 1200,-€. Cena krátkodobo je 950,-€/mesiac, alebo 60,-€/noc/byt pri obsadení 3 osobami. (min. 3 noci). Max. počet osôb v byte je 4.

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na telefónom čísle 0903 641 632 alebo na e-mail adrese filkas@vasereality.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme, uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Premýšľate nad predajom / prenájmom nehnuteľnosti?
VOLAJTE NA ČÍSLO: 0903 641 632

Ďalších viac ako 400 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk. Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky