Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 359 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Michal Kolenčík maklér
Ing. Michal Kolenčík
kolencik@promreal.sk
+421919040800

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PREDANÁ novostavba bungalovu v lokalite pod Vinicami v Pezinku

Typ
Predaj
Mesto
Pezinok
Ulica
Jamnickych
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
116 m2
Celková plocha
116 m2
Počet izieb
4
Pridané
22.01.2019
Aktualizované
02.05.2021
Ing. Michal Kolenčík Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421919040800

Popis nehnutelnosti

Exkluzívne iba u nás! Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu v Pezinku v príjemnom a tichom prostredí v novej lokalite Pod Vinicami. Rodinný dom je samostatne stojaci, jednopodlažný a 4 izbový. Dom bol skolaudovaný a je obývaný od roku 2018. Celková plocha pozemku je 499 m2, zastavaná plocha je 120 m2.

Dispozície domu pozostávajú zo zádveria, samostatného wc, kúpeľne s vaňou, 3 svetlých veľkých izieb, rozľahlej obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou a komory. Dom má zo spálne a z obývačky východ na terasy. Bungalov má energetický certifikát B, má sedlovú strechu, plastové okná, bezpečnostné dvere a bol postavený z materiálu porfix.

Parkovanie je bezproblémové priamo pred domom. Mesačné náklady predstavujú cca 125 Eur/4 osoby. Dom sa ponúka bez zariadenia.

Bungalov sa nachádza sa vo výbornej lokalite nových rodinných domov, na úpätí Malých Karpát na okraji okresného mesta Pezinok. Obkolesený je vinicami a lúkami, pod známou a vyhľadávanou rekreačnou časťou Pezinka, Rozálkou. Táto oblasť ponúka svojim majiteľom pokojné bývanie a dostatok súkromia. V bezprostrednom okolí je možnosť vychádzok do prírody, jazdy na bicykli, korčuľovania a ďalších športových aktivít. Neďaleko sa nachádza golfové ihrisko, časť Rozálka zasa poskytuje možnosť jazdy na koni, štadión na zimné korčuľovanie, či mini ZOO s posedením na káve a detským ihriskom. Každoročne sa konajúce obľúbené akcie, napr. Piknik vo vinohradoch, Víno pod hviezdami, Víno a levanduľa atď.

Mesto Pezinok disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, nachádzajú sa v ňom banky, pošty, nákupné centrá, zdravotné strediská, lekárne, obchodné reťazce, kultúrny dom, pekárne, supermarkety, hypermarkety, reštaurácie, materské školy, základné školy, stredné školy, trhovisko. Má atraktívne centrum mesta, s množstvom kaviarní a reštaurácii, v jeho srdci sa nachádza novo zrekonštruovaný zámok s vinárstvom a obľúbený Zámocky park. Vzdialenosť od domu do centra je cca 5 minút autom. Mesto taktiež poskytuje svojim obyvateľom bohaté kultúrne vyžitie, množstvo akcií a podujatí (Vinobranie, Varenie fyzulnačky, Pivný festival, Keramické trhy, atď)

Má výbornú dostupnosť do hlavného mesta, s ktorým je spojený vlakovou aj autobusovou dopravou. Bratislava sa nachádza cca 15 km, dostupné je aj rekreačné mesto Senec či historická Trnava. Turistika či výborné podmienky na lyžovanie zabezpečuje neďaleká Pezinská Baba, či Harmónia a Zochová Chata. Táto oblasť ponúka jej obyvateľom naozaj všetko čo potrebujú a zabezpečuje veľmi dobrú životnú úroveň a výborné podmienky na spokojné bývanie.

Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu. V prípade potreby Vám vieme zabezpečiť bezplatne hypotekárne poradenstvo.