Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 837 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Peter Bachňák
bachnak@adomis.sk
0917408905

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Predám 4-izb. BUNGALOV, dom, Nižná Kamenica, len 18km z Košíc

Typ
Predaj
Ulica
Nižná Kamenica
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
117 m2
Typ stavby
Kvádrová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
4
Pridané
27.05.2020
Aktualizované
27.05.2020
Ing. Peter Bachňák ADOMIS, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj peknú novostavbu rodinného domu v obci Nižná Kamenica, v stave dokončenosti holodom, pričom po jeho kúpe je možnosť dať si ho dokončiť stavebníkom i na kľúč podľa predstáv nového majiteľa.
Jedná sa o štvorizbový, jednopodlažný, nepodpivničený rodinný dom vhodný pre štvorčlennú rodinu, s celkovou úžitkovou plochou 117 m2, ktorý je postavený na rovinatom pozemku takmer štvorcového tvaru (24x25 m) v obci Nižná Kamenica vzdialenej 15-20 minút cesty autom od Košíc, na novovzniknutej ulici so spevnenou obecnou komunikáciou a vybudovaným verejným osvetlením.
Táto bezpochyby zaujímavo riešená stavba má konštrukciu z presných tvárnic Ytong hr. 300 mm, s dodatočným zateplením plášťa fasádnym polystyrénom hr. 150 mm, s pultovou strešnou konštrukciou z drevených krokiev, pokrytou fínskou oceľovou krytinou RUUKKI Classic so stojatou drážkou tmavošedej farby, ktorá má záruku na prehrdzavenie až 50 rokov a na farebnú stálosť 25 rokov. Strecha je vybavená hromozvodom.
Výplne stavebných otvorov - okná sú plastové s izolačným trojsklom, vchodové dvere sú hliníkové. V obývacej miestnosti je príprava na krb - kompletný komínový systém zn. Leier pr. 200 mm.
Podlahové vykurovanie je riešené pomocou elektrokotla zn. Protherm s výkonom 12 kW a ohrievaného vodného média v anhydritových podlahách. Príprava TÚV je plánovaná pomocou elektrického ohrievača (nie je zahrnutý v holodome).
Rodinný dom je napojený na elektriku a obecný vodovod, odpad je odvádzaný do betónovej žumpy o objeme 10 m3.
Súčasťou domu je vyvýšená terasa v tvare L (na úrovni vnútorných podláh), na ktorú je výstup francúzskymi oknami z obývacej miestnosti i z dvoch izieb.
Stupeň dokončenosti "holodom" nezahŕňa: podlahové krytiny, interiérové dvere, dlažby a obklady kúpeľní, sanitu, elektrický ohrievač na TÚV, interiérové osvetľovacie telesá, krbové teleso, kuchynskú linku, a zvonku finalizáciu sokla a terasy, všetko ostatné na stavbe je ukončené.

DISPOZÍCIA:
vstupná chodba - zádverie 7,4 m2 (s veľkým priestorom napr. pre vstavanú skriňu)
spojovacia chodba 8,6 m2
detská izba 12,0 m2
pracovňa 12,0 m2
kúpeľňa s WC 5,3 m2 (vstup z chodby, rohová vaňa)
kúpeľňa s WC 4,2 m2 (vstup z rodičovskej spálne, sprchový kút)
spálňa 14,9 m2
kuchyňa 8,2 m2 + samostatná komora 1,4 m2
jedáleň 8,5 m2
obývacia miestnosť 31,0 m2
technická miestnosť 4,0 m2

pričom kuchynská, jedálenská a obývacia časť tvorí jeden spoločný prepojený priestor
sklápacími schodmi je prístupný tiež veľký podkrovný priestor, ktorý je výbornou možnosťou na vytvorenie dodatočného odkladacieho miesta napríklad pre sezónne veci a podobne.

VÝHODY:
Veľmi pekný a zaujímavo dispozične riešený rodinný dom je precízne prevedenou stavbou z kvalitných materiálov, s fotodokumentáciou priebehu výstavby. Veľký dôraz bol kladený tiež na spôsob zakladania a kvalitu prevedenia základových pásov, ktoré sú zateplené až na základovú špáru.
Novovzniknutá ulica, rovinatý terén, ideálny štvorcový tvar pozemku s dostatkom miesta na parkovanie dvoch áut. Nespornou výhodou tejto nehnuteľnosti je jej napojenie na obecný vodovod, teda odpadla nutnosť vybudovať studňu, čo nie je možné povedať prakticky ani o jednej inej novej lokalite v rámci obce, kde nevyhnutnou súčasťou všetkých novostavieb musia byť vlastné studne.
Nižná Kamenica sa stáva novým obľúbeným domovom pre čoraz viac "prisťahovalcov". Nájdete tu skutočne príjemné a pokojné vidiecke bývanie, v obklopení prírodou Slanskych vrchov.
Dva kilometre vzdialená je stredisková obec Bidovce, v ktorej sa nachádza základná škola, materská škôlka, školský klub detí, polícia, zdravotné stredisko, lekáreň, obchody, rôzne firmy, stavebný úrad, hasičská základňa, STK, čerpacia stanica, pneu a autoservis a ďalšie služby a inštitúcie.
Zaujímavá ponuka, dobre vidieť.

Cena: 139.000 EUR.

Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne:
licencovaný realitný maklér NARKS a Realitnej Únie SR
Ing. Peter Bachňák, 0917 408 905

Realitná kancelária ADOMIS ponúka:

- inzerciu nehnuteľnosti na viac ako 70-tich portáloch
- kvalitný servis spojený s predajom a prenájmom nehnuteľnosti
- služby licencovaných maklérov NARKS
- zaplatenie zálohy za byt vo výške 500,-Eur
- zaplatenie zálohy za rodinný dom alebo pozemok vo výške 1.000,-Eur
- bezplatné hypotekárne poradenstvo
- kompletné právne služby
- uhradenie poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti
- vypracovanie preberacieho protokolu k nehnuteľnosti a účasť pri jej odovzdávaní
- rýchle vypracovanie súdno-znaleckého posudku našim súdnym znalcom
CNT2