Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
374 775 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Sprostredkujem výstavbu murovaného rodinného domu na kľúč za bezkonkurenčnú cenu.

  • Domy a vily, Predaj, Nitra | pic. 1
  • Domy a vily, Predaj, Nitra | pic. 0
  • Domy a vily, Predaj, Nitra | pic. 1
Typ
Predaj
Mesto
Nitra
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
130 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
09.05.2023
Aktualizované
07.03.2024
Cena 800,00 €/m2
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Sprostredkujem výstavbu murovaného rodinného domu na kľúč za bezkonkurenčnú cenu na kľúč do stavu holodomu aj na úzke pozemky, hlavne v okr. Nitra a v Nitrianskom kraji, prípadne aj na celom západnom Slovensku. Možnosť prezentácie v rozostavaných domoch. Veľmi výhodné ceny cca 800 €/m2. Zmluva o dielo, záloha 2000€. Platba po etapách vždy za hotovú prácu. Možnosť výberu typu domu z 16 projektov, možnosť úpravy projektu, prípadne vlastný návrh projektu. Možnosť výberu kúrenia, sanity, obkladov, dlažby, podláh, farby fasády, krytiny aj okien. Doba výstavby iba cca 6 mesiacov v závislosti na ročnom období. Pomoc pri hľadaní a sprostredkovanie kúpy vhodného pozemku. Ako bonus môžeme vybaviť bezplatne najvýhodnejší úver.