Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Rudolf Moravčík, RSc.
moravcik@vasereality.sk
0905436650

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

RODINNÝ DOM AKO PIVÁREŇ A UBYTOVŇA S BAZÉNOM A SAUNOU, MORAVANY NAD VÁHOM

Typ
Predaj
Okres
Piešťany
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
385 m2
Celková plocha
220 m2
Typ stavby
Kvádrová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
10
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
19.10.2022
Aktualizované
24.03.2024
Cena 1,00 €
Ing. Rudolf Moravčík, RSc. VAŠE REALITY s. r. o.

Popis nehnutelnosti

*LEN U NÁS*

176764 - Len 3 km od kúpeľného mesta Piešťany v obci Moravany nad Váhom ponúkame na predaj nehnuteľnosť spočívajúcu z Predného domu a Zadného domu s pozemkom  o celkovej výmere 1300 m².

Predný dom je komplet podpivničený, dvojpodlažný rodinný dom s pivárňou a ubytovaním pre 8 až 10 osôb. Bol postavený v r. 1974 a v r. 2009 až 2012 prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, pozostáva zo suterénu a dvoch nadzemných podlaží, ktoré je možné využiť po prestavbe aj pre dvojgeneračné bývanie ako dve samostatné bytové jednotky. 

Dispozícia prízemia: chodba so schodiskom, výčap s pivárňou /možnosť prerobiť na bývanie/, komora, 3 x WC s umývadlom a terasa.

Dispozícia poschodia:: 4x spálňa, chodba, kúpeľňa s WC a 2x loggia.

Dispozícia suterénu::  bazén, sauna, kotolňa, sklad a komora.

Podlahová plocha prízemia je 130 m2 + terasa 12 m2, podlahová plocha poschodia 130 m2 + 2 x loggia 10 m2, podlahová plocha suterénu je 120 m2

Dom je murovaný z pálenej tehly a kvádra, Rovná strecha je pokrytá asfaltovou lepenkou. Všetky okná sú vymenené za plastové s izolačným dvojsklom. Vykurovanie je zabezpečené  centrálne pre celú nehnuteľnosť uzavretým krbom na tuhé palivo a radiátormi KORADO. TÚV je zabezpečená plynovým bojlerom Quadrica. Dom je komplet zateplený 5 až 10 cm polystyrénom.  Podlahovou krytinou v izbách sú plávajúce podlahy, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba alebo betón.

Pred domom je veľká krytá terasa so zámkovou dlažbou a otvoreným krbom a parkovaním pre 4 autá.



Zadný dom bol postavený v r. 2010, je prízemný s rovnou strechou a pozostáva z 5 samostatných bytových jednotiek /garsónok/ vedľa seba, každá so samostatným vstupom so zádverím, izbou s kuchynským kútom a kúpeľňou s WC, každá o výmere  25 m2

Za domom je ovocná záhrada a drevený altánok. Pozemok je rovinatý, celý oplotený. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete (elektrika, zemný plyn, voda, kanalizácia).

Zadná časť pozemku hraničí s obecným chodníkom.



Nehnuteľnosť je situovaná v zástavbe rodinných domov na hlavnej ulici v centrálnej časti obce. Možnosť využitia súčasne na bývanie i podnikanie. Nehnuteľnosť je bez záložných práv a kúpou ihneď voľná.

CENA: info v RK

Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 436 650 alebo mailovej adrese moravcik@vasereality.sk

Právny servis je zdarma.
V cene nehnuteľnosti je:
- kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti,
- vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- poradenstvo / vybavenie financovania
- poistné poradenstvo / vybavenie poistenia
Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Viac nehnuteľností nájdete na vasereality.sk