Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 437 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Andrea Stránska maklér
Ing. Andrea Stránska
stranska@promreal.sk
0905637376

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Pripravujeme pre Vás:Predaj bytov SLOVENSKÝ RAJ - MLYNKY - BIELE VODY

Typ
Predaj
Mesto
Mlynky
Ulica
Biele vody
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
107 m2
Celková plocha
107 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
12.05.2022
Aktualizované
21.05.2023
Cena 0,00 €
Ing. Andrea Stránska Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Najkrajšia časť SLOVENSKÉHO RAJA!!! - MLYNKY – BIELE VODY s Palcmanskou vodnou nádržou iba u nás.

Už čoskoro si môžete rezervovať svoj apartmán/byt a byť súčasťou tejto prírodnej krásy len pár krokov od vstupu k cestičke smerujúcej k Nálepkovým vodopádom!!!

Prom Real exkluzívne pripravuje na predaj dvojizbové apartmány a 4 – izbové mezonety v krásnom prostredí Slovenského raja – Mlynky – Biele Vody. Len 100 metrov od známych Nálepkových vodopádov, v blízkosti lyžiarskeho strediska SKI Mlynky Biele vody, priamo obkolesený prírodou a s nádhernými výhľadmi.

Apartmány sa nachádzajú vo štvorposchodovom bytovom dome, ktorý má tri samostatné bloky (vchody), v každom jednom je celkovo 8 bytov, z toho šesť 2 – izbových s balkónmi a dva mezonety s krásnou terasou. Všetky sú orientované s výhľadom na juhozápad. Ku každému bytu prislúcha pivnica. Parkovanie je zabezpečené priamo pri bytovom dome vybudovaním vonkajšieho parkoviska s elektrickou závorou. V suteréne bytového domu sa nachádza malé wellness so saunou a oddychovou miestnosťou. Byty sú vhodné jednak na rekreačné bývanie a zároveň aj ako možnosť celoročného bývania.

Ak Vás pripravovaná ponuka zaujala a máte záujem o viac informácií neváhajte kontaktovať realitného špecialistu Ing. Andrea Stránska, tel.: 0905 637 376.

Buďte medzi prvými, ktorí si vyberajú!!!

VÝHODY:
* len pár metrov od najkrajších vodopádov Slovenského raja v lone prírody,
* skolaudované byty v štandarde,
* vlastné parkovisko s rampou,
* vhodné aj ako príležitostné bývanie alebo aj ako celoročné bývanie,
* možnosť využívania malého wellness so saunou priamo v bytovom dome.


CELKOVÝ DOJEM:
Atraktívne rekreačné a celoročné bývanie s výbornou lokalitou priamo v lone prírody Slovenského raja – Biele vody len pár krov od známych Nálepkových vodopádov, balkóny a loggie s nádhernými výhľadmi na štíty hôr, neďaleko možnosť využitia bike vleku, lyžiarskeho vleku, ideálne pre klientov, ktorí hľadajú oddych a milujú prírodu, vhodné aj pre rodiny s deťmi.

LOKALITA A OKOLIE bližší popis:
Apartmánový dom je situovaný neďaleko obce Mlynky – Biele vody priamo v lone prírody, len pár metrov od známych Nálepkových vodopádov, neďaleko Zemjarskej rokliny. Táto lokalita ponúka najkrajšie zážitky Slovenského raja, množstvo turistických trás, možností pre nenáročných lyžiarov, vlek pre cyklistov, rôzne cyklotrasy, vodné športy a iné.

Najznámejšie možnosti na výlety v okolí apartmánového domu:

 Nálepkove vodopády,
 Zemjarská roklina,
 Palcmanská maša (vodná nádrž),
 Dobšinská maša (menšia vodná nádrž),
 Lyžiarske stredisko SKI MLYNKY Biele vody,
 Lyžiarske stredisko Gugeľ,
 Dolina Bieleho potoka,
 Dobšinský kopec 974 m n.m.,
 Turistické trasy: Sokolia dolina, Kyseľ, Kláštorisko a rôzne iné.

Dostupnosť do Mlyniek je taktiež výborná:

- z Popradu len 42 km,
- zo Spišskej Novej vsi 26 km,
- z Dobšinej 14 km,
- z Košíc 108 km (možnosť aj vlakového spojenia),
- z Banskej Bystrice 115 km (možnosť aj vlakového spojenia).