Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 433 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Pavol Lojek
recomp@recomp.sk
0918606438

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

ZĽAVA 25% - Na predaj byty s terasou a parkovacím miestom v obci Mlynčeky

Typ
Predaj
Okres
Kežmarok
Mesto
Mlynčeky
Ulica
Mlynčeky
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
51 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
3
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
31.03.2020
Aktualizované
24.11.2023
Cena 1,00 €
Mgr. Pavol Lojek RECOMP, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj byty v pokojnej obci Mlynčeky vzdialenej len 6 km od mesta Kežmarok. Byty sa budú nachádzať v novo zrekonštruovanej trojpodlažnej budove s výťahom. Byty sú riešené ako 2-izbové jednotky, prípadne 3-izbové jednotky. Ku každej bytovej jednotke sú plánované terasy o rozlohe 6 m2, 14 m2, 24 m2, 27 m2 alebo 42 m2. Ku každému bytu patrí aj pivnica, ktorá je umiestnená na prízemí bytového domu. Pred bytovým domom je plánovaná aj výstavba parkoviska pre majiteľov bytov. Spolu s každým bytom sa predáva aj 1 parkovacie miesto na tomto parkovisku. Možnosť dokúpenia viacerých parkovacích miest po 4500€ bez DPH.

V bytovom dome je momentálne voľných 8 2-izbových bytových jednotiek, pričom šesť sa ich nachádza na prvom poschodí a dve na druhom poschodí. K dispozícii sú aj 2 3-izbové bytové jednotky, pričom jedna z nich sa nachádza na prvom poschodí a druhá na druhom poschodí. Rozloha bytov je od 51 m2 do 78 m2 plus terasa. Dispozične sú tieto byty riešené spojenou kuchyňou s obývačkou, samostatnou izbou (prípadne dvoma samostatnými izbami), sociálnym zariadením a vstupnou chodbou. Spojením dvoch 2-izbových bytov tak môže vzniknúť jeden veľký 3-izbový byt, prípadne 4-izbový byt s dvoma terasami a dvoma parkovacími miestami.

Spôsob kúrenia: samostatné elektrické podlahové (nízke náklady na montáž a mesačnú prevádzku).

Byty sa predávajú v stave holobytu - v cene sú potery, omietky so základným bielym náterom, bez omietky v kúpeľniach, okná, elektroinštalácia - elektrorozvádzač so zapojenými ističmi a rozvodmi káblov do krabičiek (vrátane vypínačov a zásuviek), prívody vody a kanalizácie do kuchyne a kúpeľne ukončené zátkami. Všetky aktuálne voľné bytové jednotky vrátane rozlohy (bytu a terasy) a ceny pred zľavou nájdete vo fotografiách tohto inzerátu.

Cena dohodou. POZOR! IBA TENTO MESIAC ZĽAVA 25% Z CENY BYTU uvedenej vo fotografiách inzerátu!

Obec Mlynčeky ponúka základnú občiansku vybavenosť: základnú a materskú školu, dve predajne potravín, poštu, pohostinstvo a bistro s poskytovaním stravovania. V obci je možné aj športové vyžitie: lyžiarsky vlek, tri futbalové družstvá, dobrovoľný hasičský zbor a posilňovňa.

Pre viac informácií kontaktujte Mgr. Pavol Lojek, 0918 606 438, recomp@recomp.sk

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Ponúkame aj možnosť financovania formou nájmu a budúcej kúpnej zmluvy v prípade, že potrebujete čas na prípravu príjmu akceptovateľného bankou.


Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.


Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.