Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 432 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Teritoriálne 4-izbové rodinné domy s prekrytými terasami s americkým šatníkom na pozemkoch 676m2

Typ
Predaj
Okres
Senec
Mesto
Miloslavov
Ulica
Miloslavov
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
102 m2
Celková plocha
115 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
4
Pridané
16.09.2020
Aktualizované
24.09.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Moderný rodinný dom osadený na krásnom pozemku v príjemnej lokalite Vás uchváti svojim vnútorným priestorom a výbornou dispozíciou.

Pozemok, na kt. sa dom nachádza ma plochu 676m2. Jeho úžitková plocha je 103m2.

Kvalitné prevedenie rodinného domu, ktorý je možné dokončiť s vonkajšími úpravami ako je oplotenie a chodníky s parkovacími miestami.

Technickú konštrukciu tvorí: tehlová stavba hr. 25cm so zateplením EPS 15cm grafitový, omietky a fasáda domu, sedlová strecha a škridla Meditteran, úložný podkrovný priestor cca 10m2, plastové okná nemeckej kvality 6-komorové-trojsklo, podlahové elektrické kúrenie s reguláciou teploty a napojením na termostaty s aplikáciou, zásobník na vodu , náter interiéru na bielo, predpríprava na krb a alarm, predpríprava na sanitu kúpeľne a WC, zásuvky a vypínače bielej farby, všetky siete-voda, kanalizácia, elektrika, optika a komín Schiedel.

Dispozícia domu je obsiahnutá aj v pôdoryse domu, ktorý je prílohou ponuky a tvorí ju:
1.denná časť -vstupná chodba, samostatné WC- technická miestnosť, obývacia izba s kuchynským kútom, špajzou a výstupom na terasu do záhrady
2.nočna časť- 3 samostatné spálne- jedna zo spální má americký šatník, kúpeľňa s WC.

Rodinný dom bude dokončený v stupni holodom s oplotením, okapovými chodníkmi a parkovacími miestami zo zámkovej dlažby. Bude skolaudovaný developerom so zákonnou zárukou. Možnosť dokončenia do štandardu to zn. interiér-podlahy, dlažby, sanita kúpeľne a WC, dvere so zárubňami po dohode a výbere materiálov.

Kvalitné prevedenie rodinného domu Vám poskytne pokojné bezproblémové bývanie.

Predpokladané dokončenie 9-10/2020.

Ceny rodinných domov sú od 204.000,-€ do 214.900,-€ v stave holodom. Možnosť dokončenia do štandardu na kľúč v sume 15.000,-EUR.

Príďte k nám a ukážeme Vám, aké kvalitné a krásne rodinné domy pre Vás staviame.

Dineva Real Estate
dineva@dineva-realestate.sk
0948437798

V rámci projektu spolupracujeme s najlepším hypotekárnym centrom na Slovensku Broker Service Group a budúcim majiteľom zabezpečuje hypotekárne služby na profesionálnej úrovni.
Rovnako Vám poskytneme kvalitný právny servis bez ďalších poplatkov.

© Copyright Dineva Real Estate – text a fotografie sú autorským dielom a majetkom Dineva Real Estate,s.r.o.