Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 915 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
archiv - NEVYMAZAT
projekt@webex.sk
0911123456

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Rezervovane DELTA Moderný 4 izbový rodinný dom bungalov, Miloslavov, časť Alžbetin Dvor, Pľúca III.

Typ
Predaj
Okres
Senec
Mesto
Miloslavov
Mestská časť
Alžbetin Dvor
Ulica
Pľúca III.
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
123 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
4
Pridané
10.12.2019
Aktualizované
28.08.2020
archiv - NEVYMAZAT Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Realitná kancelária Delta Property ponúka na predaj 6 moderných, tehlových 4 izbových rodinných domov bungalov, v novovybudovanej lokalite v obci Miloslavov – časť Alžbetin Dvor, Pľúca III. neďaleko hlavnej stanice plnej zelene.   

Dom: Novostavba -  bungalov, tehlový 4 izbový rodinný dom, s úžitkovou plochou 123,52 m2, zastavaná plocha 155,00 m2, dom sa predáva ako holodom, dokončenie v december 2019, kolaudácia na nového majiteľa, mesačné náklady 80€/mesačne/4 osoby

Pozemok: plocha pozemku 626  m2, všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrika), studňa, parkovacie státie pre 3 autá, obdĺžnikovitý rovinatý pozemok, kompletne upravený terén, vonkajšie dlažby, chodníky, oplotenie okolo celého pozemku.

Dispozícia: Vstup do domu tvorí veľká priestranná chodba, kde je veľký priestor pre rolldor. Z chodby sa cez malú halu dostanete do dennej časti, v ktorej sa nachádza samostatné WC, samostatná komora a veľký presvetlený priestor s kuchyňou, obývačkou a s jedálňou. Z obývačky je vstup na čiastočne prekrytú terasu. V nočnej časti malá hala je podsvietená bodovými svetlami, ktoré sa zapínajú/vypínajú automatický. V technickej miestnosti sú schody na úložný priestor na povale, technické čerpadlo. Kúpeľni je priestor pre vaňu, sprchovací kút, WC a dve umývadla. Tri veľké priestranné izby, z dvoch je výstup na terasu o výmere 22 m2. Každá izba má priestor na šatník.

Rozmery miestností: zádverie 6,50 m2, závetrie 4,94 m2, WC 1,96 m2, komora 2,25 m2, kuchyňa 10,53,obývačka s 22,56 m2, technická miestnosť 4,96, kúpeľňa 8,37 m2, detská izba 11,40 m2, detská izba 12,70 m2, spálňa 16,45 m2, chodba 11,75, šatník 2,2 m2

Holodom: tehla 30, zateplenie 20cm polystyrén, elektrické teplovodné podlahové kúrenie, tepelné čerpadlo Panasonic, rozvod studenej a teplej vody, studňa prepojená do domu, strešná krytina  - škridla Tondach., plastové 3-komorové okná vo farbe antracit, 3 parkovacie miesta, vonkajšie žalúzie, predpríprava na kamerový systém, alarm, elektrika 220 + 380 V, prekrytá terasa

Lokalita: Novovybudovaná tichá časť obce Miloslavov, časť Alžbetin Dvor, len pár metrov od lekárne, základnej školy či škôlky, vlakovej stanice a autobusovej zástavky. Pár minút pešo sa nachádza park, kostol, úrad, potraviny, lekárne dospelých, zmrzlina, pizzeria, multifunkčné ihrisko, plávanie pre deti, kaderníctvo, kozmetika. Dedina Miloslavov je od Bratislavy vzdialená 15 km, Podunajské Biskupice 10 km, Šamorín 10  km,  Dunajská Lužná 5 km.  Rýchla dostupnosť je zabezpečená vlakom (RegioJet) aj autobusom do Bratislavy a Komárna.  Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžite - cyklotrasa (napojenie na Dunajskú hrádzu smer Gabčíkovo alebo Bratislava, komplex X-bionic v Šamoríne.  

Cena: 195.000 € (holodom) 

Realitný maklér: Bc.Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319, mail: renata.stopiak@deltaproperty

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.