Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 359 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
archiv - NEVYMAZAT
projekt@webex.sk
0911123456

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Delta rodinný dom s rekuperáciou

Typ
Predaj
Okres
Senec
Mesto
Miloslavov
Ulica
Vinna Alej I.
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
113 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
4
Pridané
09.03.2020
Aktualizované
28.08.2020
archiv - NEVYMAZAT Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Realitná kancelária Delta Property Vám ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový RD bungalov s rekuperáciou  v Miloslavove v časti  Miloslavov v lokalite Vinna Alej I. , na pozemku o výmere 601 m2.

Dom: úžitková plocha bungalovu 113,44 m2  / bez terasy /, zastavaná plocha bungalovu 135 m2 / bez terasy /, pozemok 601 m2, všetky inžinierske siete: voda, kanalizácia, elektrina, dom sa predáva v stave holodom.

Holodom obsahuje:

RD je vybudovaný z osvedčených a tradičných kvalitných materiálov, spĺňajúcich platné normy:

- murivo a priečky Porfix, väzníková strecha bez úložného priestoru,  plastové izolačné trojsklo - antracit, strecha rovná, tepelná izolácia 400 mm, fasádna omietkovina, podlahové elektrické  kúrenie, bojler so zásobníkom, rekuperácia, predpríprava pre bránu, alarm, žalúzie, studňa, rozvod káblovej TV a internetu, základy a základová doska, izolácie proti vlhkosti, trativody, vnútorné priečky, terasové a vchodové dvere, vonkajšie zateplenie 150mm + omietka, vodoinštalačné rozvody + kanalizácia, rozvody elektroinštalácie, bleskozvod, rozvody kúrenia, zateplenie podlahy 100 mm + poter 50 mm, vnútorné omietky

Pozemok: 601 m2, rovinatý, bez studne

Legenda miestnosti:

zádverie 4,16 m2, technická miestnosť 4,13 m2, chodba 10,63 m2, komora 3,00 m2, kuchyňa 15,93 m2, obývačka 20,73 m2, izba 14,73 m2, izba 14,10 m2, spálňa 18,27 m2, kúpeľňa 7,76 m2

Popis RD:

Dom je výborne dispozične riešený. Pri vstupe do domu sa nachádza priestranná chodba a vstup do technickej miestnosti s WC. Z chodby sa dostanete do haly, v ktorej je priestor na veľký šatník. Dom je rozdelený na dve časti, časť denná a nočná. Dennú časť domu tvorí kuchyňa, samostatná komora a priestranná obývačka s jedálňou. Z obývačky je vstup na terasu. Nočnú časť tvoria 3 izby a kúpeľňa so sprchovacím kútom aj s vaňou. Z jednej izby je výstup na terasu. Dve izby sú orientované do záhrady, jedna izba je orientovaná do ulice. V každej izbe bude nainštalovaná rekuperácia.

Realizácia:

Dokončenie domu je naplánované na koniec apríla 2020 v stave holodomu. 

Lokalita:

Miloslavov na nachádza v okrese Senec, len 15 kilometrov od Bratislavy. Dom  je situovaný v pokojnej novovybudovanej časti v súkromnej uličke so 6 domami v časti Miloslava – Vinná Alej I. V tejto časti sa pár metrov nachádza materská škôlka, pošta a kultúrny dom. V časti Vinná Alej III. budú postavené potraviny Billa, polícia a ešte pár obchodíkov.

V blízkosti - v druhej časti dediny je základná občiansku vybavenosť – v obci nájdete potraviny, škôlku, základnú školu, detské ihrisko, knižnicu, futbalové ihrisko, obvodného lekár pre dospelých, úrad, lekáreň. V dosahu je tiež autobusová a vlaková doprava. Táto lokalita je vhodná pre každého, kto túži po pokojnom bývaní na vidieku, avšak v blízkosti hlavného mesta, čo vám umožní pohodlné dochádzanie za prácou. 

 

Cena za holodom: 185.000 €    


Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319, mail: renata.stopiak@deltaproperty.sk 


Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.