Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 410 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
archiv - NEVYMAZAT
projekt@webex.sk
0911123456

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

REZERVOVANE DELTA Posledné 4 izb. dizajnové rodinné domy v Miloslavov

Typ
Predaj
Okres
Senec
Mesto
Miloslavov
Mestská časť
Alžbetin Dvor
Ulica
Alžbetka
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
108 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
4
Pridané
03.02.2020
Aktualizované
28.08.2020
archiv - NEVYMAZAT Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Realitná kancelária Delta Property Vám ponúka na predaj dizajnový 4 izbový rodinný dom v Miloslavov,  čast Alžbetin Dvor , na pozemku o výmere 600 m2. Na predaj je sú LEN 3 domy v novovybudovanej tichej lokalite dediny.  

DOM:úžitková plocha bungalovu 108m2 / bez terasy /, zastavaná plocha bungalovu 135 m2 / bez terasy /

Pozemok: pozemok 600 m2, terasa 15 m2, všetky inžinierske siete: voda, kanalizácia, elektrina, dom sa predáva v stave Štandard. Dokončenie cca 12/2020.

ŠTANDARD:  obvodové murivo 30cm, vnútorné priečky HELUZ, 15 cm zateplenie KNAUFF, okná SALAMADER trojsklo - 6 komorové, bezpečnostné vchodové dvere, sadrové omietky, 40cm stropná izolácia minerálnou vlnou ISOVER, 10cm podlahová izolácia ISOVER, predpríprava na alarm, predpríprava na domového vrátnika, predpríprava na posuvnú branú, predpríprava na studňu, predpríprava na závlahu - predpríprava na klimatizáciu, predpríprava na vonkajšie žalúzie, terasa zo zámkovej dlažby 15 m2,okapový chodník okolo celého domu, chodník zo zámkovej dlažby od ulice k vchodovým dverám,  parkovacie státie pre 2 auta, oplotenie pozemku pletivovým plotom zo zadnej a obidvoch bočných strán,  pochôdzna strecha 8 m2, sklopne schodíky, vaňa + batéria, sklenený sprchový kút, závesné wc v kúpeľni, závesné wc vo wc miestnosti, umývadlo + batéria, skrinka pod umývadlo, laminátové parkety obývačke, 3 spálňach, kuchyni, spajzi, chodbe , dvere +  zárubne + kľučky, dlažba vo vstupnej hale, wc, kúpeľni, technickej miestnosti.

Rozmery miestností: PREDSIEŇ: 5,95 m2, TECHNICKÁ MIESTNOSŤ: 3.70 m2, TOALETA: 1,63 m2, OBÝVAČKA S KUCHYŇOU: 41,28 m2, CHODBA: 9,96 m2, KÚPEĽŇA: 6,0 m2, IZBA 1: 11,89m2, IZBA 2: 11,59m2, SPÁLŇA: 16,75 m2

Dispozícia: Dizajnový a veľmi dobre dispozične riešený rodinný dom, ponúka vysoký štandard. Cez priestrannú vstupnú chodbu sa dostanete do obytnej časti domu, kde sa Vám naskytne krásny pohľad na presvetlenú obývaciu izbu s vysokým priznaným stropom a predprípravou na krb a priestranná kuchyňa s jedálňou. Súčasťou kuchyne je komora na uskladňovanie potravín. Hlavná miestnosť je výnimočná svojou veľkosťou a dvomi francúzskymi oknami a vstupom na veľkú terasu. Zadná časť domu tvorí dispozične dobre riešená spálňa, ktorá ako obývacia miestnosť poskytuje vstup na terasu. Izby poskytujú dostatok miesta pre vstavanú skriňu. Kúpeľňa, v ktorej je predpríprava na vaňu, sprchovací kút, umývadlo a WC sa nachádza v zadnej časti domu, samostatné wc sa nachádza v prednej časti domu. V chodbe je predpríprava na 2x rolldor, a výklopné schodisko na pochôdznu povalu.  Pred domom sa nachádza parkovisko pre tri autá. 

Lokalita: Rodinné domy sa nachádzajú v tichej novovybudovanej lokalite, v časti Miloslavov  - Alžbetin Dvor. Pár minút pešo sa nachádza park, kostol, úrad, potraviny, lekár pre dospelých, zmrzlina, pizzeria. Neďaleko je  multifunkčné ihrisko, plávanie pre deti, kaderníctvo, kozmetika, vlaková stanica, škola, škôlka, plávanie pre deti. Dedina Miloslavov je od Bratislavy vzdialená 15 km, Podunajské Biskupice 10 km, Šamorín 10  km,  Dunajská Lužná 5 km.  Rýchla dostupnosť je zabezpečená vlakom (RegioJet) aj autobusom do Bratislavy a Komárna.  Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžite - cyklotrasa (napojenie na Dunajskú hrádzu smer Gabčíkovo alebo Bratislava, komplex X-bionic v Šamoríne.  

V cene holodom: 191.000 eur

V cene štandard: 199.000,- eur


Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319, mail: renata.stopiak@deltaproperty.sk 

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.