Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 912 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Ladislav Šosták
ladislav.sostak@diamondreality.sk
+421 911 337 969

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NA PREDAJ 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S VEĽKÝM POZEMKOM | MILHOSŤ

Typ
Predaj
Mesto
Milhosť
Ulica
nemá
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
210 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
5
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
16.08.2022
Aktualizované
20.04.2024
Ing. Ladislav Šosták Diamond Reality
Kontaktovať makléra +421 911 337 969

Popis nehnutelnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj veľký 5 izbový rodinný dom v obci Milhosť, ktorá je od Košíc vzdialená len 21km.

>> VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/FtQJeFtfZMw

Rodinný dom je postavený na pozemku s celkovou rozlohou 3710m2, kde okrem domu máte k dispozícii dve garáže, letnú kuchynku, altánok a priestrannú klenbovú podzemnú pivnicu.

Dom je rozdelený do troch podlaží.
V čiastočne podzemnom podlaží je pivnica s rozlohou približne 55m2.

Prvé nadzemné podlažie dispozične pozostáva zo vstupnej haly, chodby, ktorá prepája 3 nepriechodné izby, kuchyne, z ktorej sa dostanete do komory a kúpeľne, balkóna s výhľadom do predzáhradky a schodiska, ktoré vedie do pivnice a na druhé nadzemné podlažie. Úžitková plocha je 103m2.

Druhé nadzemné podlažie dispozične pozostáva z dvoch nepriechodných izieb, chodby, z ktorej je výstup na balkón a terasu a ďalšie tri miestnosti pod strechou, ktoré si viete upraviť napríklad na kúpeľňu, šatník alebo ďalšiu izbu. Úžitková plocha je 53m2 a viete si to rozšíriť o 30m2.

Dom je postavený z tehál, v niektorých izbách sú drevené parkety, má vymenené okná a je napojený na inžinierske siete: voda, elektrina, plyn.
Navyše je v pôvodom zachovalom stave, kde ak sa rozhodnete, môžete bývať okamžite.

Obec Milhosť je úzko prepojená s obcami Seňa a Kechnec, kde nájdete všetko čo budete potrebovať: potraviny, súkromná škôlka, základná škola, reštaurácie, zdravotné stredisko a lekáreň. Eurobus zastávka je od domu vzdialená len 300m.

Konečná cena nehnuteľnosti je 169.900€, vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, zavolajte mi a dohodnite si osobnú obhliadku na čísle 0911 337 969.