Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 835 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Dineva
dineva@dineva-realestate.sk
+421 948 437 798

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Certifikovaný 6-izbový kvalitne prevedený drevodom v peknom tichom prostredí-RegioJet

Typ
Predaj
Ulica
Michal na Ostrove
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
150 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
6
Pridané
28.05.2020
Aktualizované
28.05.2020
Dineva Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421 948 437 798

Popis nehnutelnosti

Krásny rodinný dom do šiestimi obytnými izbami v tichej časti obce v zástavbe nových rodinných domov môže byť teraz Vašim novým domovom. Zdravé bývanie v kvalitne prevedení drevo-domu zhotovený certifikovanou firmou, ktorého životnosť je rovnaká v porovnaní s tehlo-stavbou.

Tento rodinný dom Vám ušetrí financie, pretože má úsporné kúrenie, kt. zabezpečujú krbové kachle na drevené pelety. Okrem toho je napojený na podlahové kúrenie a má predprípravu na solárne panely.

Úžitková plocha je 155m2 a je osadený na pozemku 460m2. Súčasťou domu je terasa 24m2.

Rodinný dom je obývaný a je pripravený pre nového majiteľa.

Jeho dispozíciu tvoria 2 podlažia: prvé podlažie-vstupná chodba, obývacia izba, kuchynský kút so vstavanou kuchynskou linkou a spotrebičmi, 2 spálne, kúpeľňa,WC, technická miestnosť, druhé podlažie tvoria 3 spálne, šatník a kúpeľňa s WC.

Technická konštrukcia: certifikovaná drevostavba so zateplením podľa projektu, plastové okná-trojsklo-nemecký profil, podlahové kúrenie v troch miestnostiach, krbové kachle na drevené pelety, sedlová strecha so zateplením, plávajúce podlahy a dlažby, interiérové dvere, obklad na schodoch, kuchynská vstavaná linka so spotrebičmi, všetky siete- verejná voda, studňa, kanalizácia a elektrika, oplotený pozemok so vstupnou bránou, trávnik a ďalšie.

Rodinný dom má súpisné číslo a je skolaudovaný.

Nachádza sa v peknej časti obce, z kt. premávajú vlakové linky RegioJet a integrovaná autobusová doprava do Bratislavy v pravidelných intervaloch.
V obci sa nachádza supermarket, škôlka, detské ihrisko, pohostinstvo a ďalšie služby.

Dineva Real Estate
dineva@dineva-realestate.sk
0948437798
V rámci projektu spolupracujeme s najlepším hypotekárnym centrom na Slovensku Broker Service Group,kt. budúcim majiteľom zabezpečuje hypotekárne služby na profesionálnej úrovni.
Rovnako Vám poskytneme kvalitný právny servis vrátane služieb katastra bez ďalších poplatkov.