Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 908 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
archiv - NEVYMAZAT
projekt@webex.sk
0911123456

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

DELTA | 7i elegantný rodinný dom s bazénom, saunou a vírivkou, Malinovo

Typ
Predaj
Okres
Senec
Mesto
Malinovo
Ulica
Viničná
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
466 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
7
Pridané
23.01.2020
Aktualizované
28.08.2020
archiv - NEVYMAZAT Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Delta Property Vám ponúka na predaj 7 izbový elegantný rodinný dom s bazénom, saunou a vírivkou, ktorý sa nachádza v tichej a vyhľadávanej časti obce Malinovo. V tejto lokalite všetky domy stoja v prednej časti pozemkov (od ulice) a v zadnej časti (za domom) majú pokojné oddychové zóny. V prípade ponúkanej nehnuteľnosti priestor na relax tvoria terasy, bazén a rozľahlá záhrada, ktorá poskytuje súkromie a oázu ticha a pokoja.

Táto nehnuteľnosť novému majiteľovi splní všetko, po čom túži. Príďte sa presvedčiť, že v skutočnosti nájdete veľa ďalších dôvodov, prečo sa vám tento dom bude páčiť a prečo sa tu hneď od začiatku budete cítiť ako doma.

Prezentácia nehnuteľnosti, kde nájdete viac informácií a pôdorys na stiahnutie: http://bit.ly/2CnE4ZA

RODINNÝ DOM: je 3 podlažná novostavba z roku 2010, pri ktorej budovaní sa použili prémiové materiály. Úžitková plocha domu je 436 m2, k čomu treba pripočítať garáž s rozlohou 36 m2 pre dve autá, ďalej niekoľko terás pokrytých exotickým drevom (50 m2) a ďalších plôch tvorených vymývaným betónom (ďalších vyše 150 m2). Pozemok je južne orientovaný s výmerou 1.200 m2  a poskytuje súkromie a ochranu. 

Prízemie:

Prízemiu dominuje veľká obývacia izba s krbom a jedálenským stolom pre šesť osôb, ktorá je prepojená s kuchyňou. Vychutnať si pohodu láka rozľahlá sedačka, pričom vonkajšie žalúzie a svetlá (postupné stmievanie alebo rozsvecovanie) možno ovládať pomocou diaľkového ovládania. V kuchyni upúta nadčasová kuchynská linka s pracovnou doskou z kameňa, z ktorého je vyrobený aj drez, takže spolu vytvárajú harmonický celok. Americká chladnička, dizajnový digestor, parná elektrická rúra a indukčná doska či šuplíky so systémom BLOOM sú dnes už štandardom všetkých luxusných kuchýň. Na terasu z exotického dreva možno vyjsť nielen z obývačky, ale aj z kuchyne. Na prízemí sa nachádza aj samostatné WC a hosťovská izba (alebo pracovňa) so samostatnou kúpeľňou (s umývadlom, so sprchou a s WC). 

Poschodie:

Oddychovú zónu tvoria tri miestnosti. Rodičovská spálňa má samostatnú kúpeľňu s vaňou, so sprchovým kútom, s umývadlom, WC a bidetom. Ďalšie dve rozľahlé izby (každá má rozlohu asi 40 m2)majú balkón a prináleží im veľká kúpeľňa s vaňou, so sprchovým kútom, dvojitým umývadlom, WC a bidetom. Schodisko na poschodie a do suterénu je z dubového dreva. Luxusné vyhotovenie dokresľuje ohnuté drevené madlo na nerezovom zábradlí. Huppe, Hansgrohe a Laufen sú značky, ktoré garantujú kvalitné vybavenie kúpeľní – nájsť ich možno vo všetkých štyroch kúpeľniach. Veľkoplošný značkový taliansky gres je použitý nielen v kúpeľniach, ale aj v celom dome, dokonca aj takmer v celom suteréne.

Suterén:

Pozemok je v prednej časti mierne vyvýšený a preto je  suterén v zadnej časti polovicou zapustený do zeme a polovicou nad úrovňou zeme (vo všetkých miestnostiach sú okná a všetky priestory sú dostatočne presvetlené denným svetlom). Vďaka tomuto riešeniu sa v lete prirodzená teplota v suteréne drží na úrovni do 24̊C, v zime je podlahové kúrenie nastavené na 22 až 23 ̊C, takže poskytuje celoročný priestor na relax. Výhodou je, že do suterénu vedie samostatný vchod (zo zadnej časti domu), a tak môže tvoriť samostatnú obytnú jednotku. Ak si domáci chcú chrániť súkromie, návštevy môžu pohostiť práve v tomto priestore bez nevyhnutnosti využiť súkromné časti na prízemí a poschodí. Suterénu dominuje veľká spoločenská miestnosť (60 m2) s profesionálnym biliardovým stolom z masívneho dreva s bridlicovou doskou veľkosti 9 ft a ďalším krbom. Biliard možno jednoducho zmeniť na veľký jedálenský stôl až pre 16 ľudí. V cene sú aj lavice na sedenie z rovnakého masívneho dreva,z akého je vyrobený biliardový stôl. V spoločenskej miestnosti je menšia kuchynská linka s chladničkou, sedačka, televízor, terč na šípky a interaktívna tabuľa, ktorú ocenia nielen deti, ale aj milovníci domáceho kina. Fanúšikovia fitnesu vítajú profesionálne vybavenú posilňovňu (komplexný posilňovací stroj, bežecký pás, lavička, veľké množstvo činiek, rebriny a ďalšie náradie). Po náročnom dni domáci ocenia pobyt v infrasaune vo wellness miestnosti, kde je sprcha, umývadlo a WC (a je tu aj priestor a príprava elektriny na klasickú saunu). V suteréne sa nachádza aj technická miestnosť (kondenzačný kotol, centrálny vysávač, filtre na vodu– magnetické a na mechanické nečistoty, obehové čerpadlo na teplú vodu zabezpečujúce okamžitý prúd teplej vody v celom dome), práčovňa a veľký „studený“ sklad (možnosť využiť napríklad na vinotéku).

Exteriér:

Za nerezovou posuvnou bránou sú tri miesta na parkovanie (pred garážou a vchodom do domu). Na celom pozemku je trávnatý koberec (podložený sieťkami proti krtkom),ostrovčeky s kvetmi, kríkmi a so stromami. Za domom (východ z kuchyne a obývačky) sa nachádzajú dve terasy pokryté exotickým drevom Cumaru (životnosť 50 rokov). Na jednej z nich je dizajnová vírivka Cretta. Ďalšia terasa je pri východe zo suterénu, kde je altánok na posedenie v tieni. Všetky terasy sú prepojené. Pri bazéne so zastrešením je rozsiahly priestor s vymývaným betónom a miestom na trampolínu (aj trampolína je v cene). Príjemný prirodzený tieň zabezpečuje široko rozvetvená koruna stromu.



Vybavenie a technológie:

- obvodové múry majú hrúbku 44 cm (tehla)plus 12 cm (polystyrén), suterén je z betónových tvárnic a 12 cm Styrodur, hliníkové okná, strešné okná Velux

- rekuperácia s podzemným výmenníkom Rehau= nútené vetranie (v zime sa vzduch oteplí v podzemnom výmenníku a v lete sa ochladí = šetrí energiu a zabezpečuje nepretržité vetranie)

- v celom dome je podlahové kúrenie, rozvody Rehau- centrálny vysávač Husky, rozvody po celom dome vrátane garáže

- internet, Skylink, wi-fi...

- alarm s ovládaním cez mobilný telefón

- elektricky ovládané vonkajšie žalúzie na hliníkových oknách, tieniaca technika na oknách Velux

- elektricky ovládané tienenie na jednej z terás

- všetky zábradlia sú nerezové, aby bola zabezpečená jednoduchá údržba

- studňa s ponorným čerpadlom, automatická závlaha na celom pozemku, sieťky proti krtkom podcelým trávnikom

- bazén s veľkosťou 8x4 m so slanou vodou, z ktorej sa vyrába chlór, hliníkové zastrešenie

Výhody domu:

- dom sa predáva s kompletným vybavením – svietidlami, elektrospotrebičmi, nábytkom na mieru takmer v celom dome

- v cene je bazén, sauna, vírivka, kompletne zariadená posilňovňa, biliardový stôl a ďalšie „vychytávky"

- pozemok  má rozmer cca. 17 x 70 m a je úplne odizolovaný od susedov vysokou výsadbou (2 - 5 m) ,tým tvorí ucelený priestor na relax a oddych = absolútne súkromie

Priemerné náklady na elektrinu a plyn sú len 250 € mesačne (táto suma zahŕňa náklady na vykurovanie, ohrev teplej vody a samozrejme aj na prevádzku vírivky a bazéna a automatickú závlahu trávnika a výsadby dvakrát denne z vlastnej studne). 

LOKALITA: Tento elegantný rodinný dom sa nachádza neďaleko Malého Dunaja v tichej časti obce Malinovo na Viničnej ulici len 16km od mesta Bratislava. Výborná občianska vybavenosť: dve štátne materské školy, jedna súkromná, osemročná základná škola, stredná škola, potraviny BILLA a Jednota, drogéria TETA, lekáreň, reštaurácie, kaviarne,OMV čerpacia stanica s automatickou a ručnou umývačkou, zberný dvor.

CENA: 599 000 €

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.