Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 831 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 2

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Adriana Boudná
boudna@expisreal.sk
0948 421 619

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PREDAJ – 3 izbová rekreačná chata s výhľadom na jazero Malé Leváre – Rudava – EXPISreal

Typ
Predaj
Okres
Malacky
Ulica
Rudava
Typ nehnuteľnosti
Chaty a rekreačné objekty
Plocha priestoru
84 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
3
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
03.04.2020
Aktualizované
15.02.2021
Adriana Boudná Expisreal s.r.o.
Kontaktovať makléra 0948 421 619

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj 3 izbovú rekreačnú chatu  v Malých Levároch  v rekreačnej oblasti Rudava o výmere 84 m2 s výhľadom na jazero. Je to jednopodlažná chata so sedlovou strechou, s čiastočným podpivničením, kde sa nachádza  spoločenská miestnosť s barovým pultom a odsávaním vhodná na posedenie s priateľmi pri rôznych príležitostiach. V lete je tu ideálna klíma, kde sa príjemne schladíte počas horúcich dní. Chata je postavená z pálenej tehly, interiér je obložený červeným smrekom. Kúrenie v chate je riešené elektrickými gamatkami, ktoré sú ovládateľné na diaľku. V spálni sa nachádza otvorený krb.

Dispozične je chata riešená:

Vstupná chodba

Spálňa

Menšia izba

Obývačka

Oddelené WC

Kúpeľňa so sprchovacím kútom a s bojlerom na ohrev teplej vody

Špajzka

Kuchyňa

Chodbička vedúca z kuchyne von na záhradu a do sauny

Spoločenská miestnosť v pivničnom priestore

V chate sa nachádza satelitný  TV prijímač , ochrana nehnuteľnosti je riešená alarmom a mrežami.  Všetky okná majú zabudované vonkajšie žalúzie.  Kanalizácia je riešená formou žumpy. Chata je vhodná na rekreačné, ale aj celoročné bývanie, kde zrelaxujete od uponáhľaného životného a pracovného nasadenia. Predáva sa so zariadením.

Malé Leváre sú susediace s obcou Veľké Leváre, ktoré sú vzdálené cca 7 km od mesta Malacky, výborná dostupnosť je do Bratislavy (cca 45 km), v blízkosti sa nachádza prechod do Rakúska – Hohenau. V obci Veľké Leváre je kompletná občianska vybavenosť a teda škola, škôlka, zdravotné stredisko, rôzne obchodíky, pošta, kaviarne, možnosť nazretia aj do histórie napr. v kostole Panny Márie z roku 1723, Habánske múzeum. Na svoje si prídu aj milovníci prírody, keďže v okolí sa nachádzajú rozsiahle borovicové lesy, polia, lúky, v blízkosti sa nachádza aj rekreačné stredisko Rudava, kde je možnosť  kempovania, oddychu a športu, kúpania sa v jazere, člnkovanie, volejbalová pláž je na skok od chaty. Okolité lesy ponúkajú krásne prechádzky po lese, zber lesných plodín, húb.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme bezplatný kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Názor realitného makléra: Túto lokalitu mám veľmi rada, človek už len ako vystúpi z auta ako by prišiel do iného sveta. Kde vládne pokoj, kľud vhodné na relax, v jarných mesiacoch tu krásne rozvoniava okolitá fauna. Čo sa týka danej nehnuteľnosti je to zdravá stavba, s dobrým dispozičným riešením. Pre celoročné užívanie navrhujem efektívnejšie a šetrnejšie kúrenie

INFO: 0948 421 619