Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 547 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Tomáš Púček
tomas.pucek@residence-real.sk
+421901705701

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Polyfunkčná budova / hotel v centre Liptovského Mikuláša na predaj

Typ
Predaj
Mestská časť
Staré Mesto
Ulica
Ulica 1. mája
Typ nehnuteľnosti
Komerčné objekty
Plocha priestoru
1000 m2
Celková plocha
1588 m2
Stav objektu
Pôvodný
Pridané
09.12.2019
Aktualizované
10.05.2023
Cena 0,00 €
Tomáš Púček TP real estate s.r.o.
Kontaktovať makléra +421901705701

Popis nehnutelnosti

Realitná kancelária RESIDENCE ponúka exkluzívne na predaj budovu bývalého hotela Elán. Budova je situovaná strategicky na začiatku pešej zóny a historického centra mesta Liptovský Mikuláš.
Liptovský Mikuláš je administratívnym centrom Liptova. Liptov patrí k najdynamickejšie rozvíjajúcim sa regiónom Slovenska a spolu s Bratislavou je lídrom v návštevnosti turistami.
Budova je kombinácia pôvodnej stavby a novej prístavby. Rekonštrukcia aj výstavba novej časti prebehla v roku 1994.
Budova je čiastočne podpivničená, prízemie tvorí zázemie, vstupné lobby a recepcia. Na 1. a 2. poschodí sa nachádzajú apartmány a hotelové izby. Plocha prízemia je 300 m2. V súčasnosti na prízemí funguje lekáreň s kompletným zázemím, čo môže byť zaujímavým zdrojom príjmov budúceho majiteľa.
Prvé poschodie je dispozične rozdelené na 4 samostatné izby a 2 veľkometrážne apartmány. Na druhom poschodí sa nachádza luxusný salón, veľkometrážny apartmán a 2 samostatné izby. Jednotlivé podlažia majú plochu cca 300 m2.
Hotelová časť sa v súčasnosti nevyužíva.
Stavba je vo výbornom technickom stave. Kúrenie v objekte je prostredníctvom nových plynových kotlov a prostredníctvom podlahového teplovodného vykurovania. Priečky medzi izbami sú riešení dvojitými stenami a izoláciou pre zabezpečenie súkromia. Strešná krytina je medená.
Za stavbou hotela je prístavba, ktorá má množstvo spôsobov budúceho využitia. Vyžaduje ale rozsiahlejšiu rekonštrukciu.
Budova je napojená na všetky IS.
Celková výmera pozemku je 1588 m2.
Poloha nehnuteľnosti je jej obrovskou devízou. Umiestnenie priamo v centre mesta Liptovský Mikuláš ponúka množstvo spôsobov využitia budovy. Či už ako hotel, administratívna resp. polyfunkčná budova, nájomný dom atď.
Výhodou je aj možnosť zastavania zostávajúceho voľného pozemku.
Viac informácií o nehnuteľnosti a o cene Vám radi poskytneme na tel. čísle 0901 705 701 alebo mailom na tomas.pucek@residence-real.sk