Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
374 792 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr.Mária Bencsíková
bencsikova@vasereality.sk
0907 173 204

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Levice - Predám veľký rodinný dom 4+2 blízko centra .

Typ
Predaj
Mesto
Levice
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
400 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
4
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
13.11.2017
Aktualizované
04.03.2024
Mgr.Mária Bencsíková VAŠE REALITY s. r. o.
Kontaktovať makléra 0907 173 204

Popis nehnutelnosti

175288 - Predáme veľký rodinný dom 5 min od centra napojený na všetky IS - plyn, voda, elektrika, kanalizácia, kúrenie plynom - ústredné. Dom má 4- izby, 2 X kúpeľňu, 2 X WC, 2 X kuchyňu a veľkú priestrannú chodbu. Dom má dva vchody, čo umožňuje ho prerobiť na dvojgeneračný, prípadne s možnosťou využiť na podnikanie, napr. kancelárie, ambulancie.. Pod domom je veľký suterén s krbom, momentálne slúžiaci ako spoločenská miestnosť, vhodné na prerobenie ďalších obytných miestností. Dom má novú strechu, plastové okná, garáž pre 5 - 6 áut, pekný upravený pozemok.

CENA: 244 000 € 

Viac informácii Vám radi poskytneme 7 dní v týždni na tel. č. 0907 173 204 alebo mailovej adrese bencsikova@vasereality.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Ďalších viac ako 500 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky