Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mária Fürsten
fursten@vasereality.sk
0904808521

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Rodinný dom (dvojdomy) - Lednické Rovne, pozemok 367 m2(možnosť kúpy len pozemku)

Typ
Predaj
Okres
Púchov
Ulica
Medová
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
97 m2
Stav objektu
Vo výstavbe
Počet izieb
4
Pridané
05.01.2023
Aktualizované
25.03.2024
Mária Fürsten VAŠE REALITY s. r. o.

Popis nehnutelnosti

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj novostavbu  rodinného domu - bungalov v zástavbe rodinných dvojdomov v obci Lednické Rovné, na ulici Medová. Nachádzajúci sa na okraji intravilánu obce smerom na park (smer Horovce).  Architektonická štúdia rieši dva samostatné objekty rodinných domov.  Stavba jednotlivých dvojdomov bude riešená ako  jeden celok spolu s prístupovými komunikáciami a parkovacími miestami. Samotné architektonické riešenie objektov je navrhnuté tak, aby pôsobili minimalistickým dojmom  a zároveň poskytovali svojou veľkosťou parametre mestskej vily. Základným tvarom pripomína písmeno L. Orientácia JZ a SV. Dominantnými sú veľké presklené steny do obytných miestností, ktoré sú v kontraste s jednoduchou čistou omietkou  fasády . Obytné miestnosti  sú presvetlené  vďaka orientácii na slnečné svetové strany  a dominantné výhľady na otvorený priestor pozemku. Dôležitou súčasťou celkovej architektúry je umiestnenie domu do existujúceho prostredia priľahlého parku, kde spolu s prírodným prostredím vytvorí harmonický celok.

Dispozičné riešenie :

Hlavný peší vstup  do domu je napojený na centrálny priestor pre parkovanie automobilov, prístupový chodník do každého domu je napojený  na parkovné státia, ale materiálovo oddelený. Dispozícia domu je funkčne a prevádzkovo  rozdelená  na nočnú, technickú a dennú časť, ale zároveň priestory na seba plynulo nadväzujú. Cez  chránené závetrie  sa vstupuje do priestranného preskleného zádveria z ktorého sa dostanete do šatníka a technickej chodby na ľavej strane, a do pozdĺžnej chodby na pravej strane.  Po vstupe do chodby zo zádveria sa napravo nachádzajú dve obytné izby, naľavo samostatné WC a samostatná kúpeľňa. Na konci chodby sa dostávame do dennej časti - otvoreného priestoru so zvýšeným stropom a svetlíkom. V tejto časti je spojená kuchyňa, jedáleň a obývacia izba. Z kuchyne je prechod do samostatnej špajze. Na opačnom konci dennej časti je vstup do nočnej časti, ktorá sa skladá zo šatníka, spálne a samostatnej kúpeľne. Každá obytná časť má bez parapetné okná pre čo najväčší kontakt s exteriérom.

Stavebno-technické riešenie:

Konštrukčný systém je kombináciou nosných murovaných obvodových a vnútorných stien so železobetónovými monolitovými stropmi a železo betónovými stĺpmi. Zakladanie domov je na  betónových základových pásoch a DT tehlách. Konštrukčná výška je 3,100 m, resp. 4,500 m, čo umožní následnú inštaláciu rozvodov, osvetlenia a SDK stropov. Strešná konštrukcia plochej nepochôdznej strechy je železobetónová doska, strešný plášť je je EPS tepelnej izolácie, hydroizolačných pásov a riečneho štrku.

Vnútorné konštrukčné systémy :

Vnútorné členenie priestorov je vytvorené murovanými tehlovými priečkami hrúbky 125-150 mm, SDK v niektorých častiach a podhľady. 

Výplne otvorov:

Okenné otvory sú navrhnuté v systéme kvalitných hliníkových profiloch s izolačným trojsklom v prevedení pevné, otváravé a posuvné.

Všetky  okná a zasklené steny sú bezparapetné (francúzske okná). Veľkoformátové ALU okenné systémy (ovládané elektricky).

Pre exteriérové tienenie sú navrhnuté hliníkové žalúzie s elektrickým ovládaním. 

Tepelné izolácie :

Minerálna vata po obvodových stenách hrúbky  200 mmm.

Vnútorné obklady :

Vnútorné obklady a dlažby budú keramické, resp. gresové.

Vybavenie budovy 

Objekty budú napojené na všetky potrebné prípojky inžinierských sietí  ktoré sú potrebné pre chod a prevádzku - elektrická NN prípojka, plynová prípojka, vodovodná prípojka a kanalizačná prípojka. Stavba je svojím charakterom mestskou vilou  s nadštandardným technickým vybavením - vykurovanie rodinného domu bude využívať dostupné alternatívne zdroje energie /fotovoltaika, tepelné čerpadlo, podlahové vykurovanie, solárne panely/, elektro rozvody silnoprúd, slaboprúd budú využívať inteligentné systémy na riadenie domácnosti /fotovoltaika, fotobunky, domové video, ovládanie žalúzií, zabezpečovací systém. Systém vykurovania s dodávky el. energie bude zálohovaný,  počíta sa s použitím troch zdrojov tepla /tepelné čerpadlo,  fotovoltaické články, plynový kotol/.

Novostavby budú vybavené zabezpečovacím a kamerovým systémom, ako aj video vrátnikom. Z hľadiska ochrany a bezpečnosti bleskozvodom.

Dopravné riešenie:

Pozemky budú napojené na existujúcu verejnú komunikáciu. Na  pozemkoch bude cez posuvnú bránu vjazdu riešené  parkovacie miesta pre 2 osobné  autá pre bytovú jednotku, čo predstavuje  spolu 4 parkovacie miest na jednu novostavbu dvojdomu priamo na pozemku. 



Parametre pozemku: plocha pozemku 367,5 m2

zastavaná plocha 121,26 m2

úžitková plocha 96,65 m2

obytná plocha 63,79 m2

plocha príslušenstva 32,86 m2

plocha spevnených plôch (terasy, chodníky, parkovanie) 128,25 m2

počet parkovacích miest 2

Termín predpokladaného zahájenia  výstavby je jar 2023 .

Výborná dostupnosť na diaľnicu a do centra mesta. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.



Možnosť zakúpenia pozemku v celku . Info o cene  cez telefón.



V prípade záujmu Vám poskytneme ďalšie informácie. Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Kontakt: Mária Fursten, tel.: 0904 808 521, mail: fursten@vasereality.sk ID zákazky:180687
Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky