Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 128 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mária Fürsten
fursten@vasereality.sk
0904808521

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Stavebný pozemok 852 m2 Lednické Rovné

Typ
Predaj
Okres
Púchov
Mestská časť
Medné
Ulica
Lednické Rovne
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
852 m2
Pridané
19.08.2022
Aktualizované
22.04.2024
Mária Fürsten VAŠE REALITY s. r. o.

Popis nehnutelnosti

EXKLUZÍVNA PONUKA - VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám  v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj pozemok s výmerou 852 m2, určený na výstavbu  rodinného  domu. Nachádza sa v časti obce Lednické Rovne - smer obec Medné. Táto lokalita ponúka budúcemu majiteľovi maximálny kľud. Zamilujú si ju predovšetkým milovníci prírody, ktorí túžia počas víkendov stráviť čas mimo mesta – využiť možnosti, ktoré daná lokalita ponúka za účelom relaxu na vidieku, turistiky alebo pre tých, ktorí sa rozhodli žiť na dedine v rodinnom dome. 

Na predaj je v ponuke  stavebný pozemok  s výmerou 852 m2 + podiel na prístupovej ceste vo výmere 132 m2. Obytné územie sa skladá z 5 samostatných stavebných pozemkov a spoločnej prístupovej cesty ktorá bude slúžiť aj na uloženie všetkých inžinierskych sietí. 

Na ponúkaný  pozemok máme platné rozhodnutie obce, ktorá povoľuje výstavbu rodinných domov v danej lokalite.

Je tu taktiež množstvo možností využitia danej polohy pozemku pre milovníkov turistiky, cykloturistiky, lyžovania, hubárčenia. Od  obce Lednické Rovne sa približne 10 km  nachádza okresné mesto Púchov. V obci Lednické Rovne  je kompletná občianska vybavenosť – cukráreň, bar, reštaurácie, Pizzeria, Tesco, ZŠ, MŠ, poliklinika, kostol, pošta, kultúrny dom, kino, autobusová stanica.  Napojenie na diaľnicu smer BA/Žilina je približne 10 km od pozemku.

V blízkosti pozemku sa nachádza miesto možného pripojenia na elektrinu, obecný vodovod. Kanalizácia sa v obci nenachádza. Cena spolu 54 500 € (pozemok 60,- eur/m2, cesta 29,- eur/m2)

V prípade záujmu poskytujeme bezplatné poradenstvo pri výbere HU a zabezpečujeme financovanie kúpy pozemkov spolu s poistením osôb a majetku. Spolupracujeme so všetkými bankami a poisťovňami v SR.

Kontakt: Mária Fursten, tel.: 0904 808 521, mail: fursten@vasereality.sk