Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Zuzana Mangundová, RSc.
mangundova@vasereality.sk
0915 753 000

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Rodinný dom - LADCE - veľký pozemok 1020 m2

Typ
Predaj
Okres
Ilava
Mesto
Ladce
Ulica
Tunežice
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
120 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
3
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
10.05.2023
Aktualizované
24.03.2024
Ing. Zuzana Mangundová, RSc. VAŠE REALITY s. r. o.
Kontaktovať makléra 0915 753 000

Popis nehnutelnosti

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj jednopodlažný, samostatne stojaci rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Strecha bola menená v roku 2018, ako aj nové rozvody vody a odpadu, nová podlaha. Kompletná rekonštrukcia kúpeľne prebehla v roku 2021. Dom dispozične pozostáva z veľkej vstupnej chodby, kuchyne spojenej s obývacou izbou a z dvoch samostatných izieb. Pod veľkou komorou sa nachádza čiastočné podpivničenie. V obývacej izbe je dominantou interiéru veľký krb, ktorý spríjemňuje chladnejšie dni obyvateľom domu a taktiež pomáha pri znižovaní nákladov s vykurovaním. 

Za domom je veľká krytá terasa s kuchynskou linkou, zavedenou vodou a elektrinou. Veľká záhrada umožňuje aj chov drobných domácich hospodárskych zvierat a taktiež pestovanie domácich produktov. Ovocné stromy poskytujú príjemný tieň v teplých mesiacoch. Táto nehnuteľnosť sa nachádza na okraji obce v ktorej je kompletná občianska vybavenosť. Ďalšie informácie Vám rada poskytnem osobne na obhliadke, alebo telefonicky: 0915 753 000, alebo mailom: mangundova@vasereality.sk. 

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky