Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 900 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Libor Soták
sotak@adomis.sk
0905796146

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PREDÁM OBJEKT, KOŠICE, SVÄTOPLUKOVA ULICA, S VLASTNÝM PARKOVANÍM, ŠIRŠIE CENTRUM

Typ
Predaj
Okres
Košice I
Ulica
Svätoplukova
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
400 m2
Celková plocha
570 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Pridané
27.05.2020
Aktualizované
27.05.2020
Mgr. Libor Soták ADOMIS, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj budovu s polyfunkčným využitím vo výbornej lokalite Košice-Staré Mesto, Svätoplukova ulica, oproti rezidencii Mestský Park.

Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia

Plocha : úžitková prízemie 198m2
1. poschodie 198m2
2. poschodie 198m2 (zobytnené podkrovie s nadpodlažím)
Plocha : zastavaná 230m2
Dvor : 340m2

Dispozícia:
Prízemie : vstupná miestnosť, vľavo miestnosť č. 2, chodba 1 a sociálne miestnosti, chodba 2 s východom na dvor, kancelária, kuchynka, technická miestnosť .
1.Poschodie : schody, pavlač, chodba, miestnosť +. miestnosť 2, miestnosť 3, miestnosť 4, chodba, miestnosť 5, miestnosť 6, miestnosť 7, miestnosť 8, schody do podkrovia
2.Poschodie - ponúka veľké možnosti využitia, vrátane podkrovia.

Ponúkaná nehnuteľnosť bola postavená v 50.rokoch 20.storočia, pochádza teda z obdobia developermi vyhľadávaných klasických prvých tehlových stavieb postavených v Košiciach.

Prízemie momentálne tvoria 2 priestranné miestnosti s 2 chodbami, jedna smeruje do predchodby so vstupom do wc a kúpeľne, druhá chodba končí v dvorovej časti, vpravo vyúsťuje do kancelárie a vľavo do kuchynky.
Na poschodie vedú schody samonosné betónové, ktoré kopírujú bočnú stenu z jednej strany, prestupujúce do pavlačovej časti, z nej sú 2 vstupy do dvoch chodieb, ktoré tvoria vstupy na uvedených miestností nadpolažných priestorov. Podkrovie je zatiaľ nevyužívané.

Na budove boli započaté rekonštrukčné práce v roku 2009 podľa vtedajších noriem a štandardov, pričom boli vymenené všetky pôvodné okná za plastové, vymenené rozvody k radiátorom vo všetkých prízemných priestoroch, vyvedené sú aj nové rozvody do priestorov nachádzajúcich sa na 1. poschodí.
Na poschodí sú v jednotlivých miestnostiach staré omietky už odstránené, na prízemí sú omietky novšie 12 ročné.
Elektroinštalácia na prízemí bola taktiež vymenená z pôvodnej na novšiu pred 12 rokmi s už medenými vodičmi.
Na konci pavlače je vstup do strešných priestorov podkrovia, ktoré je dostatočne vysoké na vytvorenie ďalšieho 3. podlažia s obytným podkrovím, k čomu máme k dispozícii platný statický posudok s kompletná technická dokumentácia.
Strešný plášť je pôvodný s pôvodnou drevenou konštrukciou a plechom..

Budova je nepodpivničená, prízemné priestory majú hlavný vstupný vchod a smerovanie okien do ulice. Vstupný prejazd autom do dvora zabezpečuje bezproblémové parkovanie vo dvore, kde je možnosť vytvoriť garážové státie pre 10 áut.

Budova sa nachádza v ochrannom pásme Mestskej pamiatkovej rezervácie, pričom má platné stanovisko Pamiatkového ústavu a súhlas na komplexnú úpravu nehnuteľnosti na zmenu funkčného využitia na administratívne a obchodné priestory, prevádzkové priestory. Zmeny sú povolené na úpravu strechy a jej úprava na realizáciu novej krovnej konštrukcie a zobytnenie podkrovia spojené s realizáciou strešných okien a vikiera z ulice a dvora, výmena strešnej krytiny a štítu, regenerácia zástavby dvorovej časti a stavebné úpravy v interiéri.

Hranica dvora oproti hlavnej budove je tvorená budovou slúžiacou ako sklad, jej využitie je na zvážení budúceho vlastníka ktorý bude preferovať vytvorenie nových parkovacích miest alebo iný zámer.
Predávaná nehnuteľnosť môže byť využitá pre svoju strategickú polohu a bezproblémové vlastné parkovanie vo dvore ako firemné sídlo, ambulancie, obchodné jednotky, alebo aj ako bytový dom v bližšom centre mesta, nakoľko podľa technickej dokumentácie platnej na uvedenú nehnuteľnosť môže mať každé podlažie vrátane obytného podkrovia vlastné sociálne zázemie a vlastné merače spotreby médií.
Budova má všetky IS - voda, elektrika, plyn, kanalizácia.

Preto neváhajte a príďťe sa pozrieť, ako by sa dala využiť a zhodnotiť táto ponuka.


Najviac fotiek (vrátane pôdorysov) nájdete na ADOMIS.SK


Cena: 429.000,-EUR

Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne:
Mgr. Libor Soták, 0905 796 146