Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 439 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

ADOMIS - predám pekný 3-izbový byt 66m2, 2x loggia, Levočská ulica, sídlisko Nad Jazerom, Košice

Typ
Predaj
Okres
Košice IV
Mesto
Nad Jazerom
Ulica
Levočská
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
66 m2
Celková plocha
74 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Pridané
28.09.2020
Aktualizované
02.10.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný zrekonštruovaný 3-izbový byt s dvomi loggiami vo vyhľadávanej lokalite sídliska Nad Jazerom, na Levočskej ulici.

Plocha úžitková : 66m2
Loggia: 2x 3,5m2
Kúpeľňa.
WC.
Pivnica: murovaná 2m2
Poschodie : 2/12

Dispozícia: vstupná chodba, oproti dverám kúpeľňa, oddelené wc, vľavo izba, chodba, kuchyňa s výstupom na loggiu, vpravo obývačka s výstupom na loggiu.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej boli menené plastové okná, elektroinštalácia kompletná okrem stropov, taktiež menené rozvody vody, plynu, odpad.
Kuchyňa je veľmi pekná, priestranná na mieru so vstavanými spotrebičmi a plnohodnotným sedením za jedálenským stolom v kuchyni, nie v izbe ako u väčšiny bytov. Z kuchyne je výstup na loggiu, ktorá je presklenná. Na spoločnej stene s obývačkou je výklenok do obývacej časti, ktorá je nepriechodná.
Kúpeľňa je murovaná s vaňou, wc oddelené. Kúpeľňa a wc steny obklad keramický, podlaha v kúpelni, wc, na oboch chodbách aj v kuchyni je keramická dlažba.
Obývačka má veľkú vstavanú skriňu farba orech, tak sa podstatne ušetril priestor, ktorý zaberajú bežné nábytkové zostavy.
Z obývačky je tiež výstup na presklennú druhú loggiu.
Celá obyvačka je ladená v dekóre teak.
Spálňa aj detská izba majú rovnako vstavané skrine na mieru.
V oboch izbách sú tiež masívné pôvodné dubové parkety brúsené a namorené vo farbe tak, aby ladili so zariadením miestností.
Zárubne sú obvložkové, s dverami farba tmavé drevo.

Celý byt je doladený v detailoch a nieje potrebné žiadnych úprav ani stavebných ani iných, spĺňa kritéria aj náročnejšieho kupujúceho.

K bytu prináleží aj pivnica murovaná.
Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii s novou strechou, novým zateplením stien, novými presklennými posúvacími oknami, novými výťahmi - nákladný aj osobný, kompletná rekonštrukcia spoločných priestorov, chodieb, schodíšť.

Náklady na bývanie pre 4člennú rodinu sú 210e.

Poloha, lokalita BYTU je výborná, či z hľadiska osobnej MHD prepravy ( zastávka 20sekúnd od bytovky) alebo všetkých služieb občianskej vybavenosti, ktoré sú v dosahu 100 - 200m ( škola, škôlka, poliklinika, pošta, obchody ...) .
V neposlednom rade však práve jeho orientácia smerom k jazeru, kde je ticho ho predurčuje k zaradeniu do kategórie k najvyhľadávanejším bytom.
Môžete sa o tom presvedčiť a prísť na jeho obhliadku, ktorá jeho kvality len potvrdí.
Byt sa predáva s kompletnymi spotrebičmi v kuchyni a všetkými vstavanými skriňami v spálni, obývačke, detskej izbe a skrinkou na chodbe.
Ostatné zariadenie súčasťou predaja nieje.

Cena : 124.900,-EUR

Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne:
Mgr. Libor Soták 0905 796 146

Realitná kancelária ADOMIS ponúka:
- inzerciu nehnuteľnosti na viac ako 70-tich portáloch
- kvalitný servis spojený s predajom a prenájmom nehnuteľnosti
- služby licencovaných maklérov NARKS
- zaplatenie zálohy za byt vo výške 500,-Eur
- zaplatenie zálohy za rodinný dom alebo pozemok vo výške 1.000,-Eur
- bezplatné hypotekárne poradenstvo
- kompletné právne služby
- uhradenie poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti
- vypracovanie preberacieho protokolu k nehnuteľnosti a účasť pri jej odovzdávaní
- rýchle vypracovanie súdno-znaleckého posudku našim súdnym znalcom