Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Viktória Belásová
belasova@diamondreality.sk
0918 646 208

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PREDANÝ - NA PREDAJ 1. IZBOVÝ BYT, VAŽECKÁ UL., KOŠICE

Typ
Predaj
Okres
Košice IV
Mesto
Nad Jazerom
Ulica
Važecká
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
40 m2
Celková plocha
40 m2
Stav objektu
Pôvodný
Pridané
08.07.2022
Aktualizované
28.03.2024
Ing. Viktória Belásová Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0918 646 208

Popis nehnutelnosti

PREDANÝ / Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na predaj 1. izbový byt vo výbornej lokalite na sídlisku Nad Jazerom na Važeckej ulici.

>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/qJhC341-jmg

Byt sa nachádza na 7 posch./8 a jeho úžitková výmera je 40 m2 + 6m2 loggia. Tieto byty sú veľmi žiadané a svojou rozlohou a dispozíciou ideálne , pretože si ich viete krásne prerobiť a dispozične si z toho spraviť dvojizbový byt a navyše tento je pražského typu takže viete hýbať so všetkými vnútornými priečkami. Ideálna dispozícia bytu ponúka vstupnú chodbu, kúpeľňu s WC, obývaciu miestnosť s kuchyňou, priestrannú izbu a 6m2 loggiu, Samozrejme k bytu patrí aj pivnica.

Byt je úplne v pôvodnom stave, takže Vašej fantázií sa žiadne medze nekladú a viete si ho naozaj krásne dispozične prerobiť. Orientácia je na východ a západ takže byt je svetlý a slnečný väčšiu časť dňa.

Vstup do bytového domu je krásne upravený, sú vymenené vstupné dvere, nové schránky a postupne sa pracuje na jeho obnove.

Navyše byt sa nachádza vo výbornej lokalite, kde je množstvo kultúrneho či športového vyžitia. Nájdete tu cyklistickú trasu pozdĺž hornádu, vodnú nádrž Jazero s množstvom reštaurácií, krásny zrub Letná Záhradka a mnoho iného. Samozrejmosťou je aj kompletná občianska vybavenosť s množstvom obchodov, potravín, reštaurácií, nájdete tu detské ihriská, školy, škôlky, polikliniku, poštu. Myslím si, že Vám tu určite nebude nič chýbať.

Ak sa vám tento byt páči, môže byť váš za 115.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Zavolajte mi na číslo 0918 646 208 a dohodnite si obhliadku.