Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 438 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Libor Soták
sotak@adomis.sk
0905796146

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Predám 1 izbový tehlový byt v blízkom centre mesta, Južná trieda Košice

Typ
Predaj
Okres
Košice IV
Mesto
Juh
Ulica
Južná Trieda
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
30 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
1
Pridané
27.05.2020
Aktualizované
27.05.2020
Mgr. Libor Soták ADOMIS, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj exkluzívne iba u nás 1 izbový tehlový prízemný bezbariérový byt, v tichej lokalite s výhľadom na zeleň, Južná Trieda Košice.

Plocha úžitková : 30,00m2
Pivnica : 2,54m2

Dispozícia : zádverie - chodba, kuchyňa, wc a sprchový kút, izba.

Predávaná nehnuteľnosť prešla čiastočnou úpravou, pričom bolo vymenené pôvodné okno za plastové, bola zrekonštruovaná kúpeľňová časť s wc a sprchovým kútom, v kuchyni je 7ročná kuchynská linka, s miestom na šporák, alebo zabudovanú rúru s varnou dosku.
Vedľa linky je miesto na jej rozšírenie o ďalšiu časť.
Na chodbe je dlažba a v izbe plávajúca podlaha, rozvody vody, odpadu sú nové vedené na povrchu.
Bezpečnostné značkové dvere s viacbodovým zamykaním sú zárukou kvalitného bývania.
Nový vlastník má v prípade vlastných iných predstáv možnosť upraviť si interiér nanovo, nakoľko sa jedná o tehlovú konštrukciu s možnosťou zapustenia všetkých vedení do steny.
Zároveň je tu aj možnosť dispozičnej zmeny kuchyne do chodby, ktorá je priestorná, čím sa vytvorí oproti vstupu do izby pri stene dodatočne využiteľný priestor na plnohodnotné sedenie pri kuchynskom stole.

Byt sa nachádza v prízemnej časti obytného domu spolu s ďalšími 3 prízemnými bytmi, ktorých smerovanie oknami je taktiež do dvora s možnosťou bezbariérového prístupu priamo z dvorovej tichej časti.

Bytový dom je zateplený s novou strechou, kamerovým systémom.

V blízkosti kompletná občianska vybavenosť, zastávka MHD, parkovanie pred bytovým domom.

Cena : 72.000,.EUR

Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne:
Mgr. Libor Soták, 0905 796 146