Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Monika Milčáková
milcakova@vasereality.sk
0907373255

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

EXKLUZÍVNE *** Rodinný dom s garážou Košeca, NOVOSTAVBA - pozemok 600 m2

Typ
Predaj
Okres
Ilava
Mesto
Košeca
Mestská časť
Nová Košeca
Ulica
Nová Košeca
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
100 m2
Celková plocha
600 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Vo výstavbe
Počet izieb
4
Pridané
16.11.2019
Aktualizované
24.03.2024
Monika Milčáková VAŠE REALITY s. r. o.

Popis nehnutelnosti

177908 V peknej lokalite obce predáme novostavbu rodinného domu typu BUNGALOV aj s garážou, s celkovou úžitkovou plochou 140 m2. Výmera pozemku je 600 m2. IS: elektrina, verejný vodovod, kanalizácia.

Dispozícia: zádverie, technická miestnosť, samostatné wc s umývadlom, chodba, kúpeľňa, 3 x izba, samostatná obývacia miestnosť s východom na terasu o rozlohe 26 m2, terasa má výmeru 23 m2, priečkou oddelená kuchyňa s jedálňou má 13,42 m2, špajza, garáž má výmeru 20 m2.

Rodinný dom sa predáva skolaudovaný, kompletne dokončený bez kuchynskej linky. 

Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Stav objektu: vo výstavbe. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Strešná krytina: škridla - Tondach. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, turistika, cykloturistika. Cena 297 000 €

KONTAKT: Monika Pagáčová, 0907 373 255, prípadne e-mail: milcakova@vasereality.sk

youtube.com/watch?v=XYL3tP76bG4

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Ďalších viac ako 500 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vzhľadom na aktuálnu situáciu (COVID-19) a na základe Opatrenia ÚVZ SR obhliadky realizujeme samozrejme za dodržania prísnych hygienických opatrení (rúška, rukavice, vzdialenosť). Dbáme na Vaše aj naše zdravie, a preto poprosíme  klientov a aby taktiež dodržali hygienické opatrenia.