Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 556 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Pavol Lojek
recomp@recomp.sk
0918606438

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Zrekonštruovaný rodinný dom s 2 samostatnými 4-izb. bytmi/prevádzkami v Kežmarku

Typ
Predaj
Mesto
Kežmarok
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
240 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Pridané
17.01.2022
Aktualizované
09.05.2023
Mgr. Pavol Lojek RECOMP, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom, ktorý je rozdelený na dva samostatné 4-izbové byty. Každý byt pozostáva z troch izieb, kuchyne spojenej s obývačkou, kúpeľne a toalety. Pri niektorých izbách sú šatníky/sklady/kúpeľne so schovaným vodovodom a kanalizáciou. Celý dom je podpivničený, v pivnici sa nachádza aj garáž. Na LV je vedený ako rodinný dom. Na LV je možné rozdeliť dom na 2 byty v rodinnom dome, pričom každý byt môže mať iného majiteľa. Možnosť využívania aj ako dvojgeneračný dom, ordinácia alebo iná prevádzka v spodnej časti a bývanie v hornom byte, apartmánový dom a pod. Celková výmera pozemku je 460 m2, z toho zastavaná plocha domu je 121 m2. Podlahová plocha 1NP a 2NP je spolu 161 m2. Celková podlahová plocha 1NP, 2NP, pivnice a garáže je 240 m2. Dom bol skolaudovaný približne v roku 1955, pričom rozsiahla rekonštrukcia prebehla v roku 2016 - zateplenie stien 15 cm polystyrénom, fúkaná izolácia pod strechou, rozvody vody, kanalizácie, elektriny, omietky, podlahy, kúpeľne, príprava na vodu a kanál na viacerých miestach pre prípad prevádzky/kuchyne/ ďalšej kúpeľne a pod. Byty majú eurookná s 3-sklom. Dom je napojený na elektrinu (momentálne jeden elektromer, príprava na 2 elektromery), vodovod aj kanalizáciu. Vodomer sa nachádza v pivnici, sú tu pripravené podružné merače studenej a teplej vody pre každý byt samostatne. Plynovod sa nachádza na hranici pozemku, je možné ho zaviesť. Kúrenie je zabezpečené cez infrapanely (vydávajú teplo za pomoci halogénového alebo infračerveného žiariča), čo predstavuje úspornejšiu technológiu oproti klasickým elektrickým radiátorom. Obidva byty majú prípravu na rekuperáciu s možnosťou osadenia jednej rekuperačnej jednotky pre celý dom alebo samostatných pre každý byt. Dom sa predáva v takom stave, ako ho vidíte na fotografiách. V exteriéri je nové oplotenie, parkovacie miesta zo zámkovej dlažby. Dom je k dispozícii ihneď.

Viac info a obhliadky: Mgr. Pavol Lojek, 0918 606 438, recomp@recomp.sk

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Ponúkame aj možnosť financovania formou nájmu a budúcej kúpnej zmluvy v prípade, že potrebujete čas na prípravu príjmu akceptovateľného bankou.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.

Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.