Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
374 776 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
archiv - NEVYMAZAT
projekt@webex.sk
0911123456

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Projekt Nový Hviezdoslavov-Bungalovy

Typ
Predaj
Ulica
záhrady
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Celková plocha
115 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Pridané
22.02.2018
Aktualizované
28.08.2020
Cena 0,00 €/m2
archiv - NEVYMAZAT Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Delta Property Vám ponúka na predaj samostatný 4-izbový RD na pozemku cca 450 m2 v obci Hviezdoslavov (časť záhrady) 

RD: výmera domu je 115m2 + terasa (12m2)

rodinný dom  je z brúsenej tehly (30cm), zateplenie (10cm) polystyrén, strop bude zateplený 30 cm minerálnou vlnou, zateplenie podlahy 8 cm tvrdeným polystyrénom. 6-komorové plastové okná s izolačným dvoj-sklom, sadrokartónové stropy, elektrické podlahové kúrenie FENIX s reguláciou teploty - termostaty v každej izbe. Vlastný 120l bojler. Proces stavania nehnuteľností je vo výstavbe,treba počkať na dokončenie podľa dohody so staviteľom.

-RD bude napojený na elektrinu (denný a nočný prúd), kanalizáciu a zdrojom pitnej vody bude mestská voda. Plyn v dome zavedený nie je.

-Prístupová cesta je asfaltová s verejným osvetlením. Mesačné náklady na bývanie sú predpokladané vo výške cca 120e pre 4 člennú rodinu.

POZEMOK: k RD prislúcha pozemok o veľkosti (cca) 450m2, ktorý je oplotený pletivom. (možnosť priplatiť si za betónové panely). 

ŠTANDARD: - možnosť výberu z niekoľkých odtieňov farieb čo zahŕňa: obklady, sanitu, WC, dvere, zárubne, plávajúcu podlahu, dlažbu.

DISPOZÍCIA RD: 

- priestranná vstupná hala s priestorom pre veľkú vstavanú skriňu
- obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou, ako aj  s výstupom na terasu 
- špajza 
- tri samostatné izby 
- kúpeľňa 
- šatník/kumbál/technická miestnosť 
- samostatné WC s malým umývadlom 
- chodba 

Holodom:
- 147.999,- Eur
- Oplotenie pozemku
- Obrubník bez zámkovej dlažby
- Bez vypínačov
- Bez vymaľovania
- Bez Bojleru
- Bez Termostatov
- Predpríprava na Krb

Štandard domu:
- 159.999,- Eur
- Oplotenie pozemku zeleným pletivom
- Zámková dlažba na parkovanie pre 1 auto
- Zámková dlažba na chodník
- Bojler na elektriku na ohrev vody
- Parkety + sokle
- Interiérové dvere + kľučky
- Kúpelňa + Sanita + Batérie + Geberit
- Vymaľované na bielo
- Zásuvky + vypínače
- Termostaty na podlahové kúrenie


MOŽNOSŤ DOKONČENIA PODĽA VAŠICH PREDSTÁV!

PARKOVANIE: k RD prislúcha 1 parkovacie státie.

LOKALITA: Vzdialenosť RD sa nachádza 17km od BA, v kľudnej a rozvíjajúcej sa časti obce. V blízkej dostupnosti na vlak RegioJet (cca 600m) a plánovanú rýchlostnú cestu R7. Obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Mesto Šamorín je vzdialené len 5 km a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, neďaleko sa nachádza Aquapark a športový jazdecký areál.

CENA :  od 147.999 €

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.