Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 156 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
archiv - NEVYMAZAT
projekt@webex.sk
0911123456

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

DELTA 7 izbový rodinný dom s obytným podkrovím v lokalite Hrubý Šúr

Typ
Predaj
Okres
Senec
Mesto
Hrubý Šúr
Ulica
Hrubý Šúr
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
202 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
7
Pridané
21.07.2020
Aktualizované
28.08.2020
archiv - NEVYMAZAT Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Delta Property Vám ponúka na predaj 7 izbový rodinný dom v obci Hrubý Šúr - časť ostrov (Tureň)

DOM: Rodinný dom bol postavený v roku 2010, v roku 2018 pristavaná horná časť, skolaudovaný ako rodinný dom s obytným podkrovím,  s úžitkovou plochou 202 m2, so zastavanou plochou 134 m2,  na pozemku 835 m2.

DISPOZÍCIA:

1NP: vstupná hala, priestranná obývacia izba prepojená s jedálňou a s krbom, kuchyňa, špajza s technickou miestnosťou, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, 3 izby, zimná záhrada o výmere 35 m2, prízemie má elektrické podlahové kúrenie

2NP: 3 izby, 1 izby predelená na spálňu a obývačku, samostatný šatník,  kúpeľňa s WC a s vaňou, úložný priestor v podkroví, horné poschodie má radiátory

ZARIADENIE: Strecha zn. BRAMAC, plastové okná + vnútorné žalúzie,  tehla Porotherm (YTONG), strešná krytina Bramac, kuchynská linka so spotrebičmi (rúra, umývačka riadu, mikrovlnka, americká chladnička, varná doska),  krb s prieduchmi, klimatizácia v obývacej izbe, dlažba v obývačke s kuchyňou, plávajúca laminátová podlaha v izbách, alarm.

POZEMOK: má výmeru 835 m2, závlahový systém okolo celého domu, samostatná garáž (350 V elektrika), dvojgaráž, elektrická diaľková  brána, možnosť parkovania na pozemku, oplotenie: 2 strany murovaný plot, 2 strany pletivový plot, elektrická brána, senzorové svetlá pri garáži.

INŽINIERSKÉ SIETE: voda, elektrika, žumpa, čistička odpadových vôd, 2x studňa (jedna prepojená do domu, jedna na závlahu)

LOKALITA: RD sa nachádza v zástavbe rodinných domov v obci Hrubý Šúr – časť ostrov (Tureň). Dobrá dostupnosťou do Bratislavy a iba 3 km do okresného mesta Senec

a napojenie sa na diaľnicu D1. V obci sa nachádza zastávka autobusu. Sídli tu materská i základná škola. K dispozícii občanom sú potraviny, reštaurácie, pestovateľ BIO zeleniny, ranč. Výhodou obce je najmä okolitá príroda vhodná na turistiku, cykloturistika a blízkosť okresného mesta Senec s plne vybavenou občianskou vybavenosťou. Ideálne bývanie pre rodinu s deťmi.

Cena: 264.900 €

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319, renata.stopiak@deltaproperty.sk

3D PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=K78D9dfvCLg

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.