Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mária Fürsten
fursten@vasereality.sk
0904808521

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Novostavba - 3 izbový bungalov v obci Horovce, pozemok 620 m2

Typ
Predaj
Okres
Púchov
Mesto
Horovce
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
92 m2
Stav objektu
Vo výstavbe
Počet izieb
3
Pridané
03.02.2023
Aktualizované
24.03.2024
Mária Fürsten VAŠE REALITY s. r. o.

Popis nehnutelnosti

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj rodinný dom - bungalov v obci Horovce (okres Púchov) na pozemku s rozlohou 620 m2, zastavaná plocha domu je 110 m2,úžitkova plocha 92 m2, inžinierske siete napojené (voda, elektrika, žumpa,), kamenistá prístupová cesta. Strecha- keramická (Mediterán), s väzníkovým krovom a čiastočne úložným priestorom , okná plastové trojsklá, vstupné bezpečnostné dvere, vnútorné priečky s omietkami, prvá vrstva náteru, potery, všetky vnútorné rozvody elektrina, voda, podlahové elektrické vykurovanie, komín a predpríprava na krb, vypínače, zásuvky . Obvodové múry YTONG, s vonkajšou fasádou bez farby.

Dispozíciu prízemia tvorí kuchyňa s jedálňou , prepojenou obývacou izbou, spálňa , decká izba, kúpeľňa, technická miestnosť s kotlom ústredného kúrenia a samostatné WC.

Podlahová plocha

Závetrie :5,11m2

Zádverie:4,83m2

WC:1,56m2

Technická miestnosť :2,07

Izba:9,87m2

Spálňa :14,4m2

Chodba:4,90m2

Kúpeľňa:6,75m2

Špajza:2,70m2

Kuchyňa a obývacia miest.:30,30m2



Nehnuteľnosť je v stave dokončovania predpokladaný termín odovzdania je máj 2024. Bungalov bude odovzdaný v stave holodom-vymaľovaný, elektrické vypínače, podlahové kúrenie na elektrický kotol, dom je bez podpivničenia, strednej veľkostnej kategórie určený pre 3-4 člennú rodinu.

V obci Horovce 3km od Lednických Rovní a 11km od okresného mesta Púchov , je kompletná občianska vybavenosť: škôlka, škola, pošta, potraviny, pohostinstvo.

V prípade záujmu možnosť financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru , zabezpečíme Vám najlepšie podmienky na trhu .
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Kontakt: Mária Fursten, tel.: 0904 808 521, mail: fursten@vasereality.sk ID zákazky:180717
Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky