Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 405 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Asistentka
reality@samorin.com
+421948790082

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Rodinná farma alebo atraktívna nehnuteľnosť na rôzne druhy podnikania

Typ
Predaj
Mesto
Horný Bar
Ulica
Horný Bar
Typ nehnuteľnosti
Poľnohospodárke objekty
Plocha priestoru
2000 m2
Celková plocha
9015 m2
Stav objektu
Pôvodný
Pridané
18.06.2021
Aktualizované
16.02.2024
Asistentka Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421948790082

Popis nehnutelnosti

Exclusive vám predkladá zaujímavú ponuku na rôzne druhy podnikania. V obci Horný Bar je napredaj rodinná farma s šesťizbovým domom pre správcu, prevádzkovou budovou postavenou z unimobuniek, vhodnou aj ako priestor s ubytovacími kapacitami pre robotníkov. Na pozemku s rozlohou 9015 m2 sa ďalej nachádzajú oceľová hala, sklady a garáže, sklady a stajne a dielne spojené s garážou. Celý pozemok je oplotený a stavby stoja po jeho obvode. V strede pozemku je veľký voľný priestor. V prípade chovu koní, môže voľný priestor slúžiť aj na výcvik jazdenia, rovnako ako oceľová hala, ktorá bola aj v minulosti využívaná ako jazdiareň. Objekt je vhodný na využitie nielen ako farma, ale aj na prípadnú výrobu, či skladovú politiku. Bohaté priestory a oceľová hala môžu byť využité aj v automobilovej doprave s dobrou možnosťou nielen parkovania, ale aj prekládky tovaru. Samotný šesťizbový dom (zastavaná plocha cca. 200 m2) je murovaný, postavený z betónových tvárnic a je aj čiastočne podpivničený. Dispozičné riešenie je: priestranná predsieň z ktorej sa vstupuje do veľkej obývacej izby s krbom. Po obidvoch stranách izby sa nachádzajú chodby z ktorých sa vchádza do nepriechodných izieb a kuchyne s komorou. Dom má dve toalety a dva sprchové kutý + jednu vaňu. Napojený je na vodu, kanalizáciu a elektriku. Vykurovanie je elektrickým kotlom. Dom však potrebuje nutne rekonštrukciu. Ponuka sa pre podnikateľov určite oplatí vidieť.

Cena nehnuteľnosti vrátane provízie RK je 390 000 €

Možnosť financovania prostredníctvom úveru s ktorým Vám radi a bezplatne pomôžeme. Garantujeme Vám právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu s 19 ročnou praxou! Maklér pre danú nehnuteľnosť: Martin Augustín, kontakt na makléra: 0903 772 747 alebo na kanceláriu 0948 79 00 82, E-mail: reality@samorin.com www.samorin.com, www.byvanie.com