Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 909 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Rudolf Moravčík, RSc.
moravcik@vasereality.sk
0905436650

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

*AKCIA!* Stavebný pozemok pre rekreačnú chatu pod lesom 607m2 Hôrka nad Váhom, okr. Nové Mesto nad Váhom

Typ
Predaj
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
607 m2
Pridané
26.09.2022
Aktualizované
15.04.2024
Ing. Rudolf Moravčík, RSc. VAŠE REALITY s. r. o.

Popis nehnutelnosti

*SUPER CENA*

video: youtube.com/watch?v=76KARTJd0ms

180510 - V obci Hôrka nad Váhom v záhradkárskej chatovej oblasti pod lesom ponúkame na predaj slnečný, južne orientovaný pozemok o výmere 607 m2. Pozemok je rovinatý až mierne svahovitý, vykolíkovaný, z dvoch strán oplotený s asfaltovou prístupovou cestou. Rozmery pozemku sú cca 20 m x 30 m (viď obrázok vo fotogalérii). Na hranici pozemku sa nachádzajú vodovod aj elektrická prípojka. Na pozemok je privedená aj úžitková voda na polievanie. K dispozícii je aj uzamykateľná spoločná murovaná toaleta a pitná voda. Na pozemku je vysadených zopár rodiacich ovocných stromov. Výhody: slnečný, pekný výhľad, turistika, cykloturistika, hubárčenie, poľovníctvo aj rybárstvo. 

Ideálne pre výstavbu jedno až dvoj podlažnej rekreačnej chaty vid vizualizácia vo fotogalérii so zastavanou plochou cca. 30 m2

Cena: 28 000 €   

POZOR !!!   AKCIA PLATÍ LEN DO KONCA MÁJA 2024 !!!

Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č. 0905 436 650

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania (Hypotekárny úver - úver zabezpečený nehnuteľnosťou) Všetky naše ponuky nájdete na vasereality.sk