Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Ľutujeme, zadaná ponuka už nie je aktuálna.
Vyberte si prosím zo zoznamu podobných ponúk:

ADOMIS - predám rodinný dom, Moldava nad Bodvou

Moldava nad Bodvou, Hlavná Arrow

Na predaj 5 izbový rodinný dom v obci Čečejovce, Košice - okolie

Čečejovce, Čečejovce Arrow

Na predaj alebo na výmenu 5 izbový rodinný dom v obci Čečejovce, Košice-okolie

Čečejovce, Južná Arrow

NA PREDAJ 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S TERASOU V ŠTÁDIU HOLODOMU

Cestice, neuvedená Arrow

ADOMIS - Predám 4izbový bungalov 112m2, 2x kúpelňa,oplotenie, kompletne dokončený, nová tichá lokalita obce Cestice, Košice-okolie

Cestice, Cestice Arrow

ADOMIS - Predám 4izbový bungalov 112m2, 2x kúpelňa,oplotenie, kompletne dokončený, nová tichá lokalita obce Cestice, Košice-okolie

Cestice, Cestice Arrow

ADOMIS - Predám zrekonštrovaný 5-izbový dom, 2-podlažný 170 m2, Nižný Klátov

Nižný Klátov, Cintorínska Arrow

NA PREDAJ VEĽKÝ RODINNÝ DOM S OTVORENOU GALÉRIOU A VONKAJŠÍM BAZÉNOM

Malá Ida, Orgovánová Arrow

ADOMIS - predáme nadštandardný 4izbový bungalov 160m2, kompletné IS, pozemok 573m2, tepelné čerpadlo,blízka obec za Šacou,Veľká Ida.

Šaca, Veľká Ida Arrow