Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 835 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Katarína Dzivý Baluchová
katarina.baluchova@topreality-rs.sk
0918 697 637

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

4 izbový rodinný dom (134 m2) s vlastným pozemkom 293-322m2 a parkoviskom pre 2 autá. Galanta pri Galandií 128.000 €

Typ
Predaj
Mesto
Galanta
Ulica
Galanta
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
96 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
4
Pridané
22.10.2019
Aktualizované
27.08.2020
Ing. Katarína Dzivý Baluchová TOP REALITY - realitná spoločnosť, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0918 697 637

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom v meste Galanta, v zástavbe rodinných domov nová časť pri Galandií.
Je súčasťou dvojdomu, na predaj je spolu 8 dvojdomov. Tehlová novostavba sa začala stavať v roku 2019,
ukončenie stavby Marec 2020.

CHARAKTERISTIKA RODINNÉHO DOMU:
Zastavaná plocha : 134,00 m2
Celková úžitková plocha: 112,34 m2
Úžitková plocha bez terasy: 96,01 m2
Terasa : 16,33 m2
Obytná plocha: 75,28 m2

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: na pravej strane od vstupnej chodby je nočná časť rodinného domu, ktorú tvoria tri samostatné izby, ďalej je tu kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a toaletou, samostatná toaleta s boilerom. Na ľavej strane od vstupu je obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchyňou z ktorej je východ na krytú terasu (16 m2).
POZEMOK: veľkosť pozemkov je od 293 do 322 m2, súčasťou pozemku bude vodomerná a kanalizačná šachta (tlaková kanalizácia). Rodinný dom je napojený na všetky IS: voda, elektrina, kanalizácia.

V cene holobytu je zahrnuté farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom, sadrokartón a gletovaná omietka stropov a stien, elektrické podlahové kúrenie s dotykovými termostatmi. Prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor a sporák. Vlastný bojler a prípojka na vysokorýchlostný internet. Exteriér zahŕňa LCD videovrátnik, zámkovú dlažbu, mrazuvzdornú keramickú dlažbu. Je tu predpríprava na elektrické brány s pohonom a alarm. Rodinný dom je postavený z tehly Porotherm 25 Profi (šírka 25 cm) so zateplením – polystyrén (šírka 15 cm).

Dom je možné kúpiť dokončený na kľúč s možnosťou vlastného výberu
Cena za vybavenie domu podľa vlastného výberu s montážou spolu 128 000 €. V cene zahrnutá plávajúca podlaha (1000€), interiérové dvere so zárubňou (hladké plné – fólia) (690€), kompletné vybavenie kúpeľne s možnosťou vlastného výberu obkladov a dlažieb a sanity (1990€). Vymaľovanie na bielo (700€). Štandardná kuchynská linka bez spotrebičov (500€)

VÝHODY DOMU:
- novostavba
- veľkosť domu, terasa
- patrí k nemu oplotená záhrada
- patrí k nemu súkromné parkovacie miesto pre 2 autá
- globálny ukazovateľ – primárna energia B


Zapáčil sa Vám tento rodinný dom?
Zavolajte mi Katarína Baluchová – 0918 697 637, aby ste si ho čo najskôr pozreli naživo. Viac na www.KatarinaBaluchova.sk

CENA HOLODOM 128.000 € Možnosť čerpať hypotéku, ktorú Vám vybavíme ZADARMO a pomôžeme aj so znaleckým posudkom.