Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 440 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ondrašina
info@ad-reality.sk
0905844054

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Krásne miesto na bývanie – stavebný pozemok v Dunajove

  • Pozemky, Predaj, Čadca, Dunajov | pic. 1
  • Pozemky, Predaj, Čadca, Dunajov | pic. 0
  • Pozemky, Predaj, Čadca, Dunajov | pic. 1
Typ
Predaj
Okres
Čadca
Mesto
Dunajov
Ulica
Dunajov
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
1300 m2
Pridané
19.05.2022
Aktualizované
10.05.2023
Cena 33,00 €/m2
Ondrašina AD – REALITY, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

AD-REALITY Kysuce - ponúkame na predaj  stavebný pozemok  na výstavbu rodinného domu v obci Dunajov.  Pozemok leží v lokalite určenej na ďalšiu výstavbu nových rodinných domov, s prístupom priamo z miestnej komunikácie vo vlastníctve obce.. Je slnečný, rovinatý, z jednej strany lemovaný miestnou asfaltovou komunikáciou, elektrina na okraji pozemku. Výmera  je viac ako 1.300 m2 (šírka cca 15 m). V prípade záujmu je k dispozícii na predaj susediaci pozemok vo výmere 760 m2, čím by sa celková šírka pozemkov zmenila na zaujímavých 20 m.  Pre nového majiteľa ponúkame vypracovanie projektu rodinného domu až po vybavenie stavebného povolenia, ako aj bezplatné poradenstvo a kompletné vybavenie financovania výstavby v hypotekárnej banke.  K nehnuteľnosti nie sú v LV evidované žiadne ťarchy, realitná kancelária k predaju predloží ÚPI obce. Pozývame vás na obhliadku, toto miesto vás určite zaujme.

Cena: 33 eur/m2 ( dohoda pri rýchlom jednaní),  Kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk

Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s predajom nehnuteľnosti, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv , príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra podľa zmluvy o sprostredkovaní predaja. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je  architektúra a dizajn.