Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 157 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Martina Koreňová
martina@solidnebyvanie.sk
0944 250 310

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Novostavba apartmánový dom s bazénom, 350m od mora luxusne zariadený Bibinje-Chorvátsko

Typ
Predaj
Ulica
Bibinje
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
230 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
29.07.2022
Aktualizované
19.03.2024
Martina Koreňová Solídne Bývanie, spol. s r.o.
Kontaktovať makléra 0944 250 310

Popis nehnutelnosti

Nové Bývanie RK Vám ponúka na predaj novostavbu apartmánový dom v Bibinje -Chorvátsko.
Pozostáva z prízemia a prvého poschodia. Na prízemí domu sa nachádza :
Dvojizbový apartmán s kuchyňou, obývacou izbou, kúpeľňou a jednou spálňou má rozlohu 50m2.
Trojizbový apartmán s kuchyňou,,jedálňou, kúpeľňou s dvoma spálňami ma rozlohu 60m2
Na prvom poschodí sa nachádza:
Štvorizbový apartmán s kuchyňou, jedálňou, kúpeľňou s troma spálňami.S kuchyne je východ na priestrannú terasu.Má rozlohu 115m2.
Rozloha bytu je bez terasy.
Dom sa predáva kompletne luxusne zariadený vid.foto.

Vo dvore domu je bazén a predpríprava na letnú kuchyňu. Pozemok je upravený s rozlohou 486m2. Za bránou sú upravené 4 parkovacie miesta s toho dva majú strechu.
Vzdialenosť od mora je cca 350m.

Na vyžiadanie poskytnem viac foto.

Bibinje je turistické mesto v Zadarskej župy v Chorvátsku. To sa nachádza asi 8 km juhovýchodne od historického mesta Zadar, kde promenáda a početné pláže sa tiahnu pozdĺž štyroch kilometrov pobrežia pozdĺž Jadranskej magistrále. Cestovného ruchu, rovnako ako v iných dalmatínskych pobrežných miest vzniká a rozvíja sa od polovice 20. storočia. Bibinje je tiež známy námorné centrum, a to vďaka najväčší prístav na Jadrane, Marina Dalmacija, ktorý sa nachádza čiastočne v Bibinje, a čiastočne v Sukusan.

Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala?
Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. 0944 250 310 a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@novebyvanierk.sk