Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 432 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Tadeáš Kašaj
kasaj@vasereality.sk
0911 455 711

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

** EXKLUZÍVNE - Na predaj 2-podlažný rodinný dom s garážou a letnou kuchyňou - obec Dolné Srnie, okres Nové Mesto n/V **

Typ
Predaj
Mesto
Dolné Srnie
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
130 m2
Celková plocha
150 m2
Typ stavby
Zateplená
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
4
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
04.05.2023
Aktualizované
24.03.2024
Tadeáš Kašaj VAŠE REALITY s. r. o.
Kontaktovať makléra 0911 455 711

Popis nehnutelnosti

Číslo ponuky : 189177 , Telefón : 0911 455 711 , E-mail : kasaj@vasereality.sk

Naša realitná kancelária Vám ponúka na predaj zariadený zánovný 2-podlažný rodinný dom s garážou a letnou kuchyňou v tichej časti obce Dolné Srnie, okres Nové Mesto nad Váhom.
Rodinný dom bol postavený a skolaudovaný v roku 2005.

Zastavaná plocha RD - 90 m2
Podlahová plocha (obytná) - 130 m2
Úžitková plocha - 150 m2 (s vonkajšou terasou)
Plocha pozemku - 600 m2

Garáž - 35 m2 + nadstavba garáže 35 m2 (ďalšia obytná miestnosť)

Letná kuchyňa - 40 m2

Pozemok :

Dĺžka pozemku - 55 m

Šírka pozemku - 11 m

Dispozícia rodinného domu :

1. nadzemné podlažie (prízemie) :

- vstup
- chodba
- kúpelňa s WC
- predsieň
- obývacia miestnosť so vstupom na vonkajšiu terasu
- kuchyňa spojená s jedálňou
- špajza
- schodisko

2. nadzemné podlažie (podkrovie):

- chodba
- 2x detská izba
- spálňa s veľkým balkónom
- samostatná kúpelňa
- technická miestnosť so samostatným WC

Rodinný dom ako stavba bola postavená na železobetónových základoch nad úrovňou prístupovej komunikácie a vymurovaná z pálenej tehly zn. Porotherm o hrúbke obvodových múrov 450 mm v kombinácií s vnútornými priečkami o hrúbke 150 mm. Strecha rodinného domu je sedlová, postavená z klasických drevených trámov so strešnou krytinov zn. Bramac.
Medzi obytnými podlažiami je vybudovaný plnohodnotný železobetónový strop. Vnútorné steny domu sú omietnuté vápenno-štukovou omietkou s klasickou maľovkou, okná sú osadené plastové 2-komorové s vnútornými žalúziami. Podlahy sú položené plávajúce v kombinácií s keramickou dlažbou, interiérové dvere sú drevené osadené na drevených zárubniach.


Vykurovanie rodinného je zabezpečené plynovým kotlom zn. Buderus v kombinácií s podlahovým vykurovaním celého 1. podlažia a radiátormi so samostatnými hlavicami na 2. podlaží, v kúpeľni a v technickej miestnosti je vykurovanie taktiež podlahové. Ohrev vody je zabezpečený samostatným zásobníkom teplej vody o objeme 120 l, ktorý je osadený priam pod plynovým kotlom v technickej miestnosti.
V obývacej miestnosti je vybudovaný aj krb na tuhé palivo s jedným veľkým prieduchom, ktorý slúži taktiež na prípadné dokurovanie celého prvého podlažia.

Rodinný dom je vybavený veľkou kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi a to chladnička s mraziakom zn. Whirpool, elektrická varná doska, elektrická rúra na pečenie, digestor, mikrovlná rúra, umývačka riadu a všetko od jednej značky Candy, kuchynská linka bola osadená v roku 2020.

Posledné vykonané rekonštrukcie boli v roku 2016 a to osadený nový plynový kotol so zásobníkom vody, v roku 2017 položená nová plávajúca podlaha na celom 2. podlaží rodinného domu, v roku 2021 kompletná rekonštrukcia kúpelne a technickej miestnosti na 2. podlaží, v roku 2022 dobudovanie vonkajšej terasy s komplet prekrytím a v spálni výmena plastového protihlukového okna s dverami s východom na balkón.

V roku 2012 bola na záhrade postavená samostatná murovaná letná kuchyňa, kde sa nachádza kuchynská linka, plynový sporák s elektrickou rúrou na pečenie, drez, zabudovaná chladnička, kachle a krb, ktorý slúži na opekanie a grilovanie.
Letná kuchyňa plnohodnotne slúži celoročne, je vybavená jedálenským stolom so stoličkami a pohovkou, do stavby sú privedené taktiež všetky inžinierske siete ako aj do rodinného domu.
Vykurovanie tejto stavby slúži plynovými gamatami alebo krbom.

Inžinierske siete - obecný vodovod, elektrina 220 V / 380 V, plyn.
Na odpad slúži osadená žumpa, ktorá je o objeme 13 m2.

Na záhrade sú vysadené stromky a okrasné dreviny, zadná časť je momentálne prázdna, slúžila na pestovanie úrody.
Celý pozemok je oplotený murovaným plotom s fasádnou omietkou.

Orientácia pozemku na svetové strany - východ - západ.

Na pozemku je vybudované státie pre 4 motorové vozidlá + garážové státie pre jedno motorové vozidlo a ďalšie 2 parkovacie miesta pre návštevy sú vybudované pred pozemkom..

Rodinný dom s garážou, letnou kuchyňou a kompletným príslušenstvom sa predáva zariadený a vybavený, kúpou bude ihneď voľný k nasťahovaniu a užívaniu.

V prípade rýchleho a seriózneho jednania možná dohoda na cene !!!

Obec Dolné Srnie sa nachádza len 4 km od okresného mesta Nové Mesto nad Váhom, výhodou je rýchla dostupnosť autom a pravidelné autobusové spoje.

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č. 0911 455 711 alebo na mail adrese kasaj@vasereality.sk., kde si môžete s nami dohodnúť fyzickú obhliadku nehnuteľnosti.

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo /  HU - zabezpečený nehnuteľnosťou.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky