Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 169 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing.Katarína Pírová
pirova@karinpartners.sk
0948 922 599

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NA PREDAJ POZEMOK 1717 M2 S MALÝM DOMČEKOM A STARÝM DOMOM V DEVIČANOCH

Typ
Predaj
Okres
Levice
Mesto
Devičany
Ulica
Devičany
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
1717 m2
Pridané
15.07.2022
Aktualizované
20.07.2022
Ing.Katarína Pírová KARIN & PARTNERS, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0948 922 599

Popis nehnutelnosti

EXKLUZÍVNE IBA V NAŠEJ RK ponúkame na predaj nehnuteľnosť v obci Devičany, v okrese Levice na pozemku 1717 m2 (evidované ako zastavané plochy a nádvoria).

Nehnuteľnosť sa nachádza v krásnom malebnom prostredí, ponúka súkromie (iba jeden sused) a je absolútnou oázou pokoja pre tých, ktorí

hľadajú oddych a únik zo zhonu civilizácie :-))))

Na peknom pozemku 1717 m2 sa nachádza pôvodný starý tehlový rodinný dom so zastavanou plochou 119 m2, cca zo štyridsiatych rokov, momentálne

neobytný, má 3 izby, kúpeľňu, kuchyňu. Je napojený na vodu, elektrinu (380 V - 25 ampér. poistka), plyn.

Ďalej sa na pozemku nachádza opravená pôvodná hospodárska budova z tehly s rozmermi cca 4 x 12 m, ktorá má izbu s kuchyňou (kúrenie radiátory/kachle),

vydláždenú terasu, 1 menšiu izbu, miestnosť na náradie a úložnú povalu. Kvalitná kuchynská linka v kuchyni bola urobená na mieru.

Hosp. budova bola odkopaná, odizolovaná, je čiastočne zateplená, je v nej zavedená voda a elektrina.

Na pozemku je drevené WC (latrína). Pozemok je oplotený pekným kamenným plotom, na pozemku je vonkajší gril. Na parcele sú ovocné stromy.

Namiesto pôvodného domu je možné postaviť si montovaný dom, alebo drevenicu, ktorá sa do tohto prostredia absolútne hodí !



Občianska vybavenosť: obecný úrad, COOP Jednota, autobus. zastávka cca 1 km od domu. Väčšia občianska vybavenosť je v najbližších obciach

Pukanec (cca 3,8 km) a Bátovce (cca 5 km) a v okresom meste Levice (cca 19 km).

Viac informácií a kontakt na obhliadku: Ing. Katarína Pírová, 0948 922 599, pirova@karinpartners.sk.