Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 884 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

4i dvojgeneračný rodinný dom /čast "B"/vo výstavbe vybavený štandardom, Čierna voda, 144m2, pozemok 400m2

Typ
Predaj
Okres
Senec
Ulica
Hviezdoslavova
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
144 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Vo výstavbe
Počet izieb
4
Pridané
12.05.2020
Aktualizované
12.05.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj  úplne novú novostavbu rodinného domu /polovičná časť dvoj-domu "B"/ a 2x parkovacie státia na Hviezdoslavovej ulici -  Čierna Voda. Plocha pozemku 400m2, zastavaná plocha 146m2,  úžitková plocha domu 144m2 / z toho balkón, loggia, terasa a zádverie spolu o výmere 24m2/.

Dom je vybavený štandardne /plastové okná s izolačným 3-sklom,plávajúce podlahy, keramická i mrazuvzdorná dlažba, interiérové dvere a obložkové zárubne, plne vybavené dve kúpeľne vrátane sanity, kondenzačný kotol....okrem kuchynskej linky/.

 Stavba domu obsahuje: 30 cm keramická tehla s kontaktným zateplením, poplastované daždové zvody, hromozvody, zateplenie stechy/stropu vrátane sádrokartónových podhľadov, zateplenie domu s fasádnym náterom, komín - predpríprava na kozub, všetky rozvody - vody, elektrika, plyn, zdravotechnika v rámci domu, kompletné napojenie na všetky siete, predpríprava na alarm, rozvody podlahového kúrenia vrátane rozdeľovačov, nové biele nátery v celom interiéry domu, všetky rozvody pre TV - štruktúrovaná kabeláž, vypínače a zásuvky Legrand.

Výhody: bezprostredne blízkosti hl. mesta Bratislava, len 25min do centra, do konca r. 2016 zjazd na diaľnicu - Triblavina, v okolí rodinné domy obsadené prevažne mladými rodinkami s deťmi, blízkosť prírody, atraktívne využitie voľného času: detské ihriská v priamej dostupnosti,  jazdecká škola, hotel Agátka, chránené prírodná rezervácia Šúr, golf klub Elán.

Kolaudácia so súpisným číslom. Možnosť nasťahovania sa 8/2016. Možný úver.

Cena  169000,- eur bez DPH,  vrátane provízie pre RK.

Cena zahŕňa:

- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom  nášho hypotekárneho špecialistu– vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk