Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
374 805 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Martina Koreňová
martina@solidnebyvanie.sk
0944 250 310

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Rezervované Predaj Apartmán kompletne zariadený Vir Chorvátsko

Typ
Predaj
Ulica
Vir
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
55 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
30.05.2022
Aktualizované
24.06.2022
Martina Koreňová Solídne Bývanie, spol. s r.o.
Kontaktovať makléra 0944 250 310

Popis nehnutelnosti

Nové bývanie RK Vám ponúka na predaj krásny 1,5 izbový byt na predaj na ostrove Vir. Byt sa nachádza na druhom poschodí obytného domu s celkom 5 bytovými jednotkami. Pozostáva z obývacej izby s kuchyňou, jedálňou, spálňou, kúpeľňou a krásou terasou. Ku apartmánu je spoločná strešná terasa s výhľadom na more.
K bytu prislúcha jedno parkovacie miesto.
Predáva sa kompletne zariadený
Vzdialenosť od mora cca 500m

Úžitková plocha je 55,25 m2


Ostrov Vir leží v severnej časti súostrovia Zadar a je vzdialený približne 25 km od tohto mesta. S pevninou ho dnes spája most, takže nie je závislý na lodiach, trajektoch a iných prostriedkoch námornej dopravy. Na Vire bude do konca budúceho roka dokončená kanalizácia aj vodovod, takže ani problém z vodou už nieje.
Vir je malý ostrov s rozlohou približne 22,5 km².Počas turistickej sezóny obohatený o veľké spoločenské a zábavné programy, pre každého niečo zaujímavé. Je spojený turistickými loďami s ďalšími turistickými destináciami, ako sú známe krištáľovo modré a piesočnaté pláže Saharun, Kornati, Telašćica atď.


Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala?
Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. 0944 250 310 a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@novebyvanierk.sk