Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
374 783 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Martina Koreňová
martina@solidnebyvanie.sk
0944 250 310

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Luxusný Apartmán Chortvátsko - Vir

Typ
Predaj
Ulica
Vir
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
51 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
03.06.2022
Aktualizované
29.06.2022
Martina Koreňová Solídne Bývanie, spol. s r.o.
Kontaktovať makléra 0944 250 310

Popis nehnutelnosti

Na predaj luxusný apartmán v tichej lokalite na ostrove Vir
Nachádza na prvom poschodí domu so 4 bytovými jednotkami.

Má rozlohu 51,40 m2 a pozostáva z obývacej izby s kuchyňou, jedálňou, spálňou, kúpeľňou a príjemnou terasou.Predáva sa zariadený.

Vzdialenosť od mora cca 500m.

Ostrov Vir leží v severnej časti súostrovia Zadar a je vzdialený približne 25 km od tohto mesta. S pevninou ho dnes spája most, takže nie je závislý na lodiach, trajektoch a iných prostriedkoch námornej dopravy. Na Vire bude do konca budúceho roka dokončená kanalizácia aj vodovod, takže ani problém z vodou už nieje.
Vir je malý ostrov s rozlohou približne 22,5 km².Počas turistickej sezóny obohatený o veľké spoločenské a zábavné programy, pre každého niečo zaujímavé. Je spojený turistickými loďami s ďalšími turistickými destináciami, ako sú známe krištáľovo modré a piesočnaté pláže Saharun, Kornati, Telašćica atď.


Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala?
Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. 0944 250 310 a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@novebyvanierk.sk