Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 360 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Martina Koreňová
martina@solidnebyvanie.sk
0944 250 310

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Luxusná novostavba len 120m od mora, Chorvátsko - Privlaka pieskové pláže

Typ
Predaj
Ulica
Privlaka
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
77 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
30.05.2023
Aktualizované
25.03.2024
Martina Koreňová Solídne Bývanie, spol. s r.o.
Kontaktovať makléra 0944 250 310

Popis nehnutelnosti

Nové Bývanie RK Vám ponúka na predaj luxusný apartmán na prízemí moderného bytového domu nachádzajúci sa vo výnimočnej lokalite. Vzdialenosť od mora je 120 m, rovnako ako všetky potrebné zariadenia. Rozloha bytu je 77 m2 a prislúcha k nemu aj vonkajšie parkovacie státie. Pozostáva z kuchyne s jedálňou, obývačky, komory, terasy, chodby, dvoch kúpeľní a dvoch spální.

Na prízemí je apartmán so záhradou 50m2 za cenu 255000 euro.

Vysoká kvalita objektu. Skvelá príležitosť investovať do tohto typu nehnuteľností. Možnosť turistického prenájmu.

O vybavení a materiáloch:
plot na terasách je 40 cm tehlový, na ňom mramor, potom sklo 60 cm, na terasách Travertin kameň, schodisko, kvalitná dlažba alebo mramor so skleneným plotom, dvere protipožiarne a proti vlámaniu, interiér vo vys. -kvalitná keramika s dokonalým vzhľadom, kúpelne so vstavanými sprchami, zvodmi a sprchami, vstavané bojlery, klimatizácia v DB a každá izba, horný penthouse má jacuzzu. V každom apartmáne budú elektrické žalúzie a siete proti hmyzu

Viac fotografií a celú našu ponuku nájdete na našej stránke.

Mestá Zadar a Nin sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti, čo je veľká výhoda pre bývanie a sezónne vyžitie.
Je to ideálna investícia pre pokojný život, preto je vhodný aj na turistický prenájom, ktorý hosťom poskytne idylickú dovolenku v malom meste neďaleko Zadaru a Ninu.

Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala?
Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. 0944 250 310 a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@novebyvanierk.sk