Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 421 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
KAMI PROFIT Kristína
szentivanyiova@kami-profit.sk
911334113

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

3 izbový Apartmán Chorvátsko - Ostrov Ugljan

Typ
Predaj
Ulica
Put Pavleštine 15
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
77 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
31.08.2021
Aktualizované
07.11.2022
KAMI PROFIT Kristína Súkromná inzercia

Popis nehnutelnosti

Stavba pozostáva z dvoch samostatne stojacich apartmánových domov so zrkadlenou dispozíciou nadzemných podlaží a so spojeným podzemným parkovacím podlažím. V podzemnom podlaží sa nachádza parkovanie automobilov, pivničné kobky, schodisko a výťahy sú samostatné pre obidva domy. Do podzemného podlažia sa vstupuje rampou z príjazdovej cesty. Na každom nadzemnom podlaží sa nachádzajú po dva apartmány - jeden 3-izbový a jeden 4-izbový, ktoré majú rovnakú dispozíciu na všetkých troch podlažiach, spolu v komplexe sa teda nachádza 12 apartmánov. Do všetkých apartmánov sa vstupuje zo spoločnej chodby so schodiskom a výťahom. Obidva apartmánové domy sú ukončené plochou strechou, ktorá je prístupná zo spoločného schodiska pre všetky apartmány výstupom a slúži ako spoločná terasa s výhľadom na more. Z konštrukčného hľadiska objekt apartmánových domov a garáže pozostáva zo železobetónovej monolitickej konštrukcie. Súčasťou vybavenia apartmánových domov bude aj spoločná terasa v záhrade a spoločný bazén veľkosti približne 9x4m obkolesený spevnenými plochami. Celý komplex bude chránený oplotením, vstupnou (elektricky ovládanou) bránou pre vjazd vozidiel a uzamykateľnou bránkou pre vstup pre peších. Menšie apartmány sú 3-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 67,45 m2 a s plochou terasy 15,45 m2, celková plocha apartmánu je teda 82,9 m2.*** Dispozícia je rozdelená na dennú a nočnú časť - v nočnej časti sa nachádzajú dve izby, WC s umývadlom a práčkou a kúpeľňa s vaňou, toaletou a umývadlom. V dennej časti sa nachádza kuchyňa s jedálenským stolom a obývacia izba s prístupom na terasu. Všetky terasy sa nachádzajú na severovýchodnej fasáde budovy, orientované sú smerom ku moru. Väčšie apartmány sú 4-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 89,18 m2 a s plochou terasy 24,6m2, celková plocha apartmánu je teda 113,78 m2.*** Tento typ apartmánu má dve nočné časti a jednu dennú časť. Hlavná nočná časť pozostáva z dvoch samostatných izieb a dvoch menších kúpeľní, ktoré sú vybavené WC, umývadlom a sprchovacím kútom. Práčka sa nachádza v uzavretej prechodnej predsieni. Denná časť pozostáva z kuchyne s jedálňou a obývacej izby s prístupom na terasu. Tretia spálňa je prístupná z obývacej izby, má taktiež prístup na terasu a má samostatnú kúpeľňu s vaňou, WC a umývadlom. K apartmánu je potrebné dokupit parkovacie miesto 18 000 + pivničná kobka viac info na www.dep-apart.eu