Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
RNDr. Anna Capková maklér
RNDr. Anna Capková
anna@axisreal.sk
0948 700 109

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Obchodno – kancelárske priestory, BA II. Vrakuňa, Hradská ulica

Typ
Prenájom
Mesto
Vrakuňa
Ulica
Hradská
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
200 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
5
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
31.03.2020
Aktualizované
31.03.2020
Cena 90,00 €/m2/rok
RNDr. Anna Capková Axis Real
Kontaktovať makléra 0948 700 109

Popis nehnutelnosti

POPIS PRIESTORU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka prenájom OBCHODNO – KANCELÁRSKE PORIESTORY s celkovou rozlohou 200,305 m2 na 1. nadzemnom podlaží v POLYFUNKČNEJ budove v uzavretom areáli v lokalite BA II. Vrakuňa na ulici Hradská.

Priestory pozostávajú z jedného veľkého otvoreného priestoru, ktorý možno využívať ako obchod na predaj rôzneho spotrebného tovaru alebo priestor pre služby (kozmetika, pedikúra, manikúra, masáže). Na poschodí je tiež kuchynka a dámske a pánske toalety.

Priestory budú voľné od 1.2.2020.

STAV PRIESTORU:
V priestoroch sa nachádza na podlahách gressová dlažba, podhľady so zabudovanými žiarivkovými svetlami, možnosť pripojenia sa na počítačovú sieť a telefónnu linku, možnosť napojenia v podlahe 2 registračné pokladne, vlastný elektromer, elektronický zabezpečovací vstup cez protipožiarne hliníkové dvere s bezpečnostným nerozbitným sklom. K dispozícii je kuchynská linka s chladničkou a mikrovlnnou rúrou, dámske a pánske toalety. Samostatné regulované KÚRENIE, objekt je sledovaný KAMEROVÝM SYSTÉMOM, možnosť komunikácie v celej budove cez klapku, diaľkové ovládanie na vstupnú bránu, upratovanie spoločných priestorov.

PLATBY:
Nájom 90,- eur /m2/rok + DPH + energie cca 8,07 eur/m2/rok + DPH.

Pri podpise zmluvy hradí záujemca mesačný nájom a depozit vo výške mesačného nájmu. Záujemca NEPLATÍ PROVÍZIU pre realitnú kanceláriu.

LOKALITA:
Budova sa nachádza v lokalite v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti, nákupné možnosti.

/ PRENÁJOM / OBCHODNÉ PRIESTORY / BA II. VRAKUŇA / HRADSKÁ ULICA / NEZARIADENÉ / KAMEROVÝ SYSTÉM /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.