Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 162 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Tibor Liszkay
liszkay@landstar.sk
+421 911 510 001

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na prenájom: luxusný 3 izbový byt v centre Bratislavy – Suché Mýto + parkovacie státie !!!

Typ
Prenájom
Okres
Bratislava I
Mesto
Staré Mesto
Ulica
Suché mýto
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
67 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
3
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
29.04.2020
Aktualizované
19.05.2020
Cena 1 000,00 €/mes.
Tibor Liszkay Landstar Services s. r. o.
Kontaktovať makléra +421 911 510 001

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na prenájom moderný, luxusne zariadený 3 izbový byt v centre Bratislavy na Suchom mýte. Plocha: úžitková 67m2. Nachádza sa na 3. poschodí s výťahom. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, vaňa, kúpeľňový nábytok. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi: umývačka riadu, elektrická rúra, indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, varná kanvica, kuchynský (barový) stôl so stoličkami. Vybavenie obývacej izby: rohová kožená sedačka, obývacia stena, konferenčný stolík, komoda. Vybavenie spálne: manželská posteľ, komoda. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: klimatizácia, televízor, práčka, sušička, káblová televízia, internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Spolu s bytom je možné počas nájmu užívať aj parkovacie státie.

Cena 1 000 € / mesiac vratane energií. Dopredu sa platí jednomesačné nájomné + kaucia vo výške jednomesačného nájomného. Províziu RK neplatíte!!!

Kontaktná osoba:
Tibor Liszkay
mobil: 0911 510 001
email: liszkay@landstar.sk