Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 408 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

360° VIRTUÁLNA PREHLIADKA:: 2-izb. byt TEHLA, KLIMATIZÁCIA, BA I., Gunduličova ulica

Typ
Predaj
Okres
Bratislava I
Mesto
Staré Mesto
Ulica
Gunduličova
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
47 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
2
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
31.03.2020
Aktualizované
31.03.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj 2-izbový nadštandardný dispozične skvelo riešený byt v absolútnom centre mesta o celkovej rozlohe 47,28 m2 v lokalite Bratislava I. Staré Mesto, Gunduličova ulica. Byt sa nachádza na 4.poschodí v TEHLOVEJ budove ktorá aktuálne prešla kompletnou rekonštrukciou vrátane zatepenia a osadenia nového výťahu od výrobcu KONE. Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby s predprípravou na zriadenie kuchyne, priestrannej samostatnej nepriechodnej izby a menšej izby so vstupom do kúpeľne s vaňou a WC.

STAV BYTU:
Byt ponúkame na predaj v štandarde ktorý zahŕňa slaboprúdové rozvody pre internet, tv, intercom, bezpečnostné protipožiarne D3 dvere značky ADLO, designové interiérové dvere SAPELI, plastové okná s 5-komorovým profilom SALAMANDRE STREAMLINE s izolačným trojsklom, vinylové podlahy prvotriednej kvality VINYL ECO30. V kúpeľni bol použitý obklad a dlažba značky SIKO a sanita VILLEROY&BOCH, klimatizácia je značky CHIGO. Všetky steny spĺňajú požiarne a akustické normy. Vykurovanie je zabezpečené formou liatinových radiátorov. K dispozícií je videovrátnik, vlastná kotolňa v bytovom dome a alarm s napojením na PCO. O ohrev vody je postarané formou elektrického bojleru so zásobníkom vody. K dispozícií sú na predaj aj iné byty s väčšou a menšou výmerou a nebytové priestory v bytovom dome - viac informácií v RK. Predpokladané prevádzkové náklady sú predbežne kalkulované na cca 160,- euro resp. podľa spotreby. Parkovanie je pre vlastníkov bytov zabezpečené rezidenčnou kartou od hlavného mesta. Na byt poskytuje predajca záruku 2 roky.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, v tesnej blízkosti sa nachádza záhrada prezidentského paláca, horský park a Bratislavský hrad.

/ 2 - IZBOVÝ BYT / TEHLA / REKONŠTRUKCIA / VÝŤAH / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / GUNDULIČOVA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Cena zahŕňa:
- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom
- poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone realitnej činnosti
- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €
- realitné, daňové a právne poradenstvo a asistencia

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
- bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru prostredníctvom našich zmluvných partnerov