Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 909 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NOVINKA! IBA U NÁS! Kompletne nanovo prerobený a nepoužívaný 3i byt na Martinčekovej ul., BA II-Nivy

Typ
Predaj
Mesto
Ružinov
Ulica
Martinčekova
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
72 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Pridané
30.03.2020
Aktualizované
30.03.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

RK MIMAREAL vám ponúka nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný 3-izbový byt priamo na začiatku Ružinova, časť Nivy na Martinčekovej ulici.

Byt má výmeru 72m2 vrátane loggie, uzamykateľná murovaná pivnica v suteréne domu. Nachádza sa na 6. poschodí 6 poschodového zatepleného bytového domu s výťahom. Prístup do bytu priamo zo zrekonštruovaného schodiska. Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu.

Byt je svetlý a priestranný, orientovaný na 2 strany /obývačka spojená s kuchyňou je na juhovýchod +  a 2 spálne  sú orientované na severozápad/.

Izby sú nepriechodné, všetky 3 veľmi priestranné so samostatnými vstupmi z priestrannej chodby. vstup do kúpeľne je taktiež samostatný a z priestrannej svetlej chodby.

Byt je po kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii.

V rámci rekonštrukcie boli vymenené: bezpečnostné dvere, kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm, širšie biele obvodové a prechodové lišty;  nová kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom oddelený sklenenou zástenou od umývadla, kúpeľňa spoločná s WC: bodové osvetlenie v celej kúpeľni + na WC a vo veľkej vstupnej hale i predsieni, nová dlažba, nový veľko formátový obklad, nová kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou a zrkadlom, vývod na práčku,  V celom byte sú nové drevené biele interiérové drevené dvere s deliacimi mriežkami s tenkým sklíčkom+drevené zárubne a moderné hranaté kľučky.
Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody, všetkých prívodov i odpadu.
Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka; nové osadené nové vypínače a zásuvky; vývody pre osadenie svietidiel. Revízna správa o rekonštrukcii elektriky je samozrejmosťou.

Mesačné náklady iba 160,- € vrátane FO + elektrina 20,-eur.

Slušný vchod a aj susedia. Obytný dom je kompletne nanovo zrekonštruovaný, zateplený, nové vstupné brány na číp, nový interiér domu, krásne upravený dvor so zeleňou a záhradkou. Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou 5 min od centra, blízko OC APOLLO, OC RETRO,  zastávky MHD (trolejbus, autobus), základná škola, škôlka, park, pobočky bánk, tržnica, Tesco Expres, Terno, autobusová stanica Nivy. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk

Konečná cena 198.000,-  EUR  zahŕňa:
- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €
- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom  nášho hypotekárneho špecialistu– vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....