Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 166 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
archiv - NEVYMAZAT
projekt@webex.sk
0911123456

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

DELTA | Priestranný 3 izbový byt, 2x loggia, Martinčekova, 82m2

Typ
Predaj
Mesto
Ružinov
Mestská časť
Nivy
Ulica
Martinčekova
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
82 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
14.07.2020
Aktualizované
28.08.2020
archiv - NEVYMAZAT Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Delta Property Vám ponúka exkluzívne na predaj priestranný 3 izbový byt s dvomi loggiami a veľkým šatníkom. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite, Martinčekova Bratislava II - Ružinov.

BYT: Byt má výmeru 82,51 m2 vrátane dvoch loggii 13,36 m2. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí. Rozľahlosť všetkých troch izieb vám poskytne komfortné bývanie. Byt má veľkosťou skvelý potenciál zariadenia podľa Vašich vlastných predstáv a tak vytvoriť domov po akom ste vždy túžili. 

ŠTANDARD: exteriérové a interiérové žalúzie, bezpečnostné tónované okná, sieťky proti hmyzu, vstavané skrine, pôvodná drevená podlaha, dlažba v kuchyni a v predsieni, pôvodné liatinové radiátory, alarm, bezpečnostné dvere, komplet plastové okná vrátane loggií, kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi - elektrická rúra, keramická varná doska, príprava na umývačku riadu a práčku. 

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou, veľký šatník, obývačka, kuchyňa s malou loggiou orientovanou na západ, dve izby s loggiou orientovanou na juhovýchod.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej mestskej časti Ružinov, kde si každý nájde to svoje. Rodiny s deťmi určite ocenia detské ihrisko a škôlku hneď za domom. Tí bez záväzkov si môžu užívať široké spektrum reštaurácií, športových klubov či kultúrnych stánkov. Nič nie je príjemnejšie, ako si vychutnať rannú kávičku na balkóne či v blízkej kaviarničke, odprevadiť deti pešo do školy, či škôlky, nič nie je komfortnejšie ako vybaviť veľký nákup v blízkosti domu. Do centra sa pohodlne dostanete v pešej dostupnosti alebo s MHD. Auto si môžete bezproblémovo zaparkovať priamo pred domom.

CENA: 189 888 €  

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.