Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 908 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Liliana Čerteková
liliana@mgreal.sk
0907417900

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Lukratívne administratívne priestory, open space, flexibilné riešenie, 308m2, Ružinov, Štrkovec

Typ
Prenájom
Mesto
Ružinov
Ulica
Teslova
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
308 m2
Typ stavby
Zmiešaná
Stav objektu
Novostavba
Pridané
25.05.2017
Aktualizované
09.05.2023
Cena 9,50 €/m2/mes.
Mgr. Liliana Čerteková MG real, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na prenájom lukratívne kancelárske priestory v Bratislava II-Ružinov, Štrkovec, Teslova ulica.  Kancelárske priestory sa nachádzajú na 1.poschodí 3.podlažnej administratívnej budovy vo vyhľadávanej lokalite pri Štrkovci. Prízemie budovy je vybavené nonstop recepčnou službou. Priestor o výmere 266 m2  alebo  308 m2 je momentálne riešený formou open space s presklenými zástenami s možnosťou využiť priestor ako samostatné kancelárie.  Priestory sú svojim riešením vhodné pre reprezentatívne účely spoločnosti, sú klimatizované vo vysokej kvalite, s rozvodmi štruktúrovanej kabeláže (PC sieť, internet, telefón, OPTO káble), sociálnymi zariadeniami a kuchynkou. Okná sú plastové, otvárateľné. Parkovanie: vlastné parkovacie miesta v areáli NaN 9,50 €/m2/mesiac za 1 parkovacieho miesta + 13,30 údržba. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (zastávky MHD, Kaufland, Billa, reštaurácie, banky, notár a pod.). Výhodou je vynikajúca dostupnosť na bratislavský obchvat, do centra a aj von z mesta.   Výhody: - vyhľadávaná lokalita mestskej časti Ba-Ružinov - kompletná občianska vybavenosť(v blízkosti Kaufland, Billa, MHD zastávky, banky, reštaurácie, atď.) - možnosť úpravy priestorov podľa potreby - možnosť prenájmu parkovacích miest priamo pred budovou - útulné prostredie s rodinnou atmosférou   Cena: nájomné 8,50 €/m2/mes + dph, služby a energie: 3,95 €/m2/mes + dph (cena za služby zahŕňa: zabezpečenie budovy, nepretržitá recepčná služba, údržba spoločných priestorov, upratovanie spoločných priestorov). Energie sú vyúčtovávané podľa reálnej spotreby. Províziu pre RK neplatíte!